-
Rengeteg a bug.
Sziklákhoz nem is merek közel menni mert általában cover cimszó alatt beleragadok / ami pozitiv, hogy mesterséges tárgyakkal ez egyszer se fordult még elö /
A sikloval érkezö kettek az esetek ötven százalékában fenn maradnak a levegöben, vagy ök is beragadnak mindenfele tereptárgyba, stb
Egy teljes bázis kipucolást láthatatlan ellenfelek ellen játszottam le mert csak a életerő csík látszot belölük...és még hosszasan sorolhatnám de minek mert mindenki tud ezekröl.
A botrányos mozgás és arc animációról már ne is beszéljünk...
A bolygósimogatás szintén felesleges unalmas.
A föboss teljesen súlytalan semmi érzelmet nem vált ki az emberböl
Ami pozitiv az a zene és a graf ami nálam maxon nagyon szépen néz ki.
Addiktiv a játék ez is pozitivum mert mindig van mit csinálni felfedezni még akkor is ha ezek a dolgok az esetek 80 százalékában csak töltelékek.
Van egy pár fapados fejtörö ezt a mai világban már pozitivumként könyvelem el.
Most volt egy "boss" harcom egy bazi nagy repülö remnants-al, eltartott vagy negyed órát és nagyon jó volt.
Ami eddig közepes az a story és a mellékküldetések amik egy-két kivételtöl eltekintve totál érdektelenek.
A társak detto semlegesek talán csak az öreg krogan jófej, de az nagyon kevés.
A harc szintén közepes nálam de ez egyértelmüen szubjektiv, elfogadom, hogy van akinek ez nagyon tetszik
A terraformálás minden bolygon ugyanazt a sémát követi ez igy nagyon kapufa.
Ryder...Shepard után hát nem is tudom mit mondjak róla, talán a legjobb szó rá, hogy nulla karizmája van.
Most hirtelen ennyi mert órákig sorolhatnám ha a játék összes elemét elemezni akarnám.
Összeségében nem bánom, hogy segget csináltam a számból és mégis megvettem ilyen korán de öszintén szólva büszke se vagyok rá mert ez nagyon nem BW szinvonal de azért szerencsére a szartól is nagyon messze van.
41 óra után 7 pontnál jár nálam a játék remélem ennél lejjebb már nem csúszik és ez érvényes a BW-re is...