mea.jpg
  • TokraFan
    Szubjektív véleményem szerint, a játék jó! Az animok nem hozzák az elvárt minőséget, ehhez kétség sem fér, a karaktereket sem tudom megszokni. De! A játék ezzel együtt jó, aki nem csak végigrohan rajta, hanem bele is olvas a tartalomba -dialógokon kívül-, az látni fogja, hogy rengeteg háttérinfó van, sokkal több, mint az előző részeknél.
    Én megjelenés előtt végigtoltam a classic mindhárom részét. Fenomenális a maga módján mindegyik, legkevésbé az ME2-t szeretem, mert k*rvára nem halad előre a történet oktányit sem, miközben tízórákon át a team toborzásával kell foglalkozni.
    Az utolsó másfél óra ütős, azért már megérte a korábbi bolygó szkennelős, tagtoborzós szenvedés is. De attól messze van, hogy lef*ssam a bokám. Az ME1 úttörő volt, még ma is pont úgy szippantott be, mint anno. A 3 pedig nálam etalon, hiába varnyognak sokan, hogy szar a vége, mert nem szar, különösen a full DLC-s verzióval nem az (nem beszélve a Leviathan és élő Protián szálról, mely szintén egy DLC-vel jött).
    Az Androméda lassan indul, de a fent már említett grafikai problémákon kívül maximum azt tudom felhozni negatívumként, hogy nincsenek benne korszakalkotó megoldások. Mindent egybevetve, sok apróságban még veri is a classic-ot (pl. a küldetések végre nincsenek egybehányva, mint a 3-nál). Ha a karakterek nem úgy néznének ki, mint valami vér istvánokból és vér máriákból álló, metroszexuális hipszter idióták, akkor ez a game simán érne már most is egy 9/10-et.
    Ismétlem, szubjektív vélemény! Elfogadom, ha másnak ettől eltérő lesz...