mea.jpg
  • Although
    Jó félreérthető voltam- Akkor picit pontosabban jelenleg vezeti az eladási listákat. És elnézve az elmúlt hónapok nagy címeinek értékelését. Ez még a jók között van. Objektíve jelen helyzetet próbáltam vázolni.
    2011 a skyrim új helyzetet teremtett sajnos nem sajnos, mind a CD projekt mind ők megpróbált valahogy elindul arra, hátha ők is kaparhatnak maguknak hasonló jövedelmet. Többi ismert. Szerencsétlen Bio számára ismeretlen területen találta magát. A CD Projekt a feladatot jól megoldotta. Most nem erre akartam kilyukadni. Tisztán arra, ma nem az van mint amikor 2009-ben azon tanakodtunk huh basztus mit csinált a Bio, nem D&D nem hagyományos de lehet mégis szuper? Vagy a Mass Effect megjelenése. Mi a faszom van ezt meg a semmiből és tényleg jó lett. És nem is az mint 2002 körül mikor a Morrowind a Neverwinterrel versenyzett. És nem csak az rpg. Nézem a Dice játékait amit tudatommal az EA zászlóshajója. És nincsenek elájulva az emberek. Sorolhatnánk még. Ebben a mezőnyben biztos vagyok ez a Bio még mindig jó. Azt meg, hogy az EA elégedett vagy sem leszarom. Nagyjából 80% köze van ehhez ahol most vagyunk a többi a Bioé. .
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.04.01. 17:28:30