Although#3410
Alapvetően eldőlt a DA:I alatt, a régi és új hívek illetve ezek átfedése, eldőlt mi az irány. Megpróbálták ötvözni a taktikait az akcióval. Nem jött be. Azzal számoltam el fognak állni a taktikai rpg elemektől és teljesen akcióra mennek a bejelentéssel ellentétben logikus döntés. 2011-ben a Beth ez könnyedén meg tudta oldani. Úgy gondolom felmérték pontosan mit kell csináljanak. Megjelenés előtt írtam, kaszálni fognak.
Témát folytatva, ha elindulok ezen az úton akkor fel kell mérni mi az igényszint. Sokan nem veszik észre vettem a fáradságot és beleolvastam a metacriticbe, és sokan vannak akiknek ez az animáció és karaktergenerálás nem elfogadható és ők is szórják a 0 vagy kicsit több pontokat. Ez a helyzet mielőtt megeszitek azokat akik nem értenek egyet veletek. A helyzet az a Bio egyenlőre nem képes kielégíteni ezeket az igényeket. Nem nekem fontos a 100% tökéletes cucc megjelenésben. Ez az EA döntése és a Bioé. nekünk sokunknak már úgyis mindegy mert ez már nem a mi cégünk ahogy Yesname mondta is. Meglátjuk ez a dilettáns EA mennyi idő alatt lesz képes a felére amire a Beth képes. Utoljára szerkesztette: Although, 2017.04.01. 11:08:40