Biztos ugy van. Latom, hogy mi hianyzik a jatekbol, latom, hogy mit csinaltam volna maskent (van ilyen boven), es latom, hogy mi az, ami tetszik es elvezem, szorakoztat. Elobbi kettot tudomasul veszem es tullepek rajta, utobbira fokuszalok es inkabb azzal foglalkozom.
Fapados B listas az elmulast es oregedest elfogadni nem kepes Hollywoodi szinesznoket megszegyenito egyes npck mimikaja? Igen, latom, elborzadtam rajta. Pont.
Egyhelyben allo es statikus NPC-kkel van tele megint a jatek, minimalis mozgasokkal? Igen, latom, ez van sajnos. Pont.
A fohos mimikajat Cakó Ferenc azonnal lenyulta volna anno a Sebaj Tobias keszitesehez, ha hamarabb jon ki a jatek, annyira "fantasztikus"? Igen, sajnos ilyen, 2017-ben ez kritikan aluli. Pont.
Az elobb felsorolt harom dolgon kb 10 percig mergelodtem, utana leszartam? Igen. Pont.
Van a jateknak olyan aspektusa, amely tetszik es amelyet elvezek. Hajjaj, rengeteg. Pont.
Vagyok annyira fasz es elmebeteg, hogy inkabb az utobbira, a szorakoztato es nekem tetszo elemekre fokuszalok ugy, hogy kozben tisztaban vagyok a felsorolt hibakkal? Igen, vagyok annyira fasz. Pont.
Az eletben is, en kiirtom magam mellol az energiavampir jellegu, a mindenben Mohacsot kereso zsembes "nyuggereket", akiknek semmi sem jo. Nincs rajuk sem idom, se energiam. A jatekokkal, filmekkel, barmilyen fogyaszthato tartalommal is igy vagyok - ami nem tetszik, azt gyorsan elfelejtem, ami tetszik, arra fokuszalok es az jegyzem meg. Ez van. Biztos en vagyok a hulye, de nekem ez nagyon jol mukodik idestova 40 eve. Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.30. 20:47:57