mea.jpg
  • Prince23
    Végigvittem a gémet, 54%, 34 óra. Bevallom siettem a vége felé, mert nagyon érdekelt a vége. Újrajátszást érdemel, hamarosan neki kezdek, és lépésről lépésre megoldok minden felfedezni valót és rejtélyt egyaránt. A Heleus Cluster összes naprendszerét felfedeztem, 100%-os szinkronnal. Nagyon élvezetes bolygók között járkálnom. És szerintem Shepard ide vagy oda, a széria mérföldkőhöz jutott. Ennyi tennivalót az életbe nem láttam, és hogy a játék mert ennyire nyítni kifelé. Szinte minden harmadik emberrel kommunikálhatunk az állomásokon akik csak úgy közelünkbe esik mondjuk. A vége az nagyon epic volt, de hát Biowaret rég ismerjük, nem csoda. Viszont a sok dicséret után felsrolom mi volt itt a gond a játékkal, annak függvényében hogy nálam 9/10 most, és jelenleg ez a GOTY 2017-ben ami mindent visz. mondom jelenleg. Halovány 92% azért érik...

Pro gyorsan röviden azért, hogy a kontra felett legyen azért mégis valami.
    +mérföldkő a sagan belül
    +rengeteg, rengeteg, rengeteg, rengetg, rengetegx5 tennivaló
    +tartalomra egy rossz szavunk sem lehet
    +sok és élvezetes dialógus
    +Andromeda köd, ezen belül a Heleus Cluster világai nagyon jók.
    +felfedezések

Na nézzük a kontrákat:
    -nehezen indul be a prológus, és nagyjából 8-10 óra után tárul elénk a világ és a felfedezés öröme.
    -pont a végére, az epilógusra sikerült a karakteremnek gumiembert játszania, az első bug.
    -az 5 kolonizálható bolygót nyugodtan feltornázhatták volna 10-re is simán, (csak akkor nem 150 órás lenne a game, hanem mondjuk 300)
    -multiplayerben semmi újítás... maradt a régi, jól bevált szokás. Nem mertek újítani a fejlesztők, nagyon látszik.
    -NINCS ARCJÁTÉK (wtf), érzelem kimutatás nulla, és ez a játék legnagyobb hibája. (ha lenne érzelem kimutatás, nálam akkor egyértelműen 11/10 lenne a game)
    -a saga legbadasabb hősét (Shepard) a Ryder tesóknak nem sikerült felülmúlniuk

Összességében:

9/10

Gamespot 6 pontjával töröljétek ki a se..eteket!!!!!! Látszik, hogy az Eos alapján írták a cikket.... és nem vitték tovább a játékot, a minél hamarabbi publikálás , illetve exkluzívitás miatt

Aki erre a játékra azt mondja, hogy szar gane, az egy tudatlan fasz, senkiházi, aki leszarja a tudományt, és nagy ívben kerüli a sci-fi alkotásokat....

No, megyek vissza felfedezni...

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.29. 17:53:46