Bandras DaSilva#3016
Nekem nagyon felemás érzéseim vannak. Kicsit mintha mindent meg szeretne tenni a játék azért, hogy ne szeressem, Apró dolgokkal indulunk, hogy pl. beakadok egy vékony ágba, egy fűszálba és csak pattog összevissza az ember, nem tud ugrani sem, semmi...és csak hosszas próbálkozások után tudok tovább menni. Ez harc közben kifejezetten idegesítő.
Az ahogy a karakterek futnak, az kész. Vissza a múltba. A többi animáció is vicces.
Nem szép, de döcög. Ps4-en tolom és a Horizon után ez kifejezetten csúnya. Vannak szebb helyek, de ott meg akadozik, szaggat, nem jó a framerate, Nem mindig, de időnként előfordul.
A kocsi vezetése nagyon gáz, lehet csak én vagyok béna, de nekem kihívást jelent.
A kocsiból kiszállás annyi, hogy megjelensz az autó mellett....azért 2017-ben lehetett volna egy ki- és beszállós animációt csinálni.
Fejtörők: oké, jók, de a sok ugrabugrával nekem idegesítő. Egyelőre még csak Eoson vagyok, szóval később lehet jobb lesz.
A scanner...hát kb. 2000-ben szebben oldották ezt meg...és ahhoz meg elég sokat kell használni, hogy csak úgy legyen.
Az auto save néhány missionnél elég gáz. Lehet nem kellett volna meghalni az elején, de sikerült párszor és néha egy jó 5-10 perces szakaszt kell ismételgetni. Az meg nem annyira jó. Lehetne több checkpoint.
Ami tetszik az az űr. Az nagyon szép, a hajóval való utazgatás is nagyon szép lett.
A sztori nekem egyelőre nem jött be, de azért kíváncsian várom, hogy mi lesz még.
Ezzel együtt várom, hogy újra le tudjak ülni elé, de amikor indulnal a fentebb említett problémák, akkor néha elgondolkozom, hogy amúgy megéri-e az árát.