mea.jpg
  • Nomad90Hun
    Én Eos-t nem maxoltam ki (remélem vissza lehet menni), de nekem eddig tetszik, a story nálam eddig semmiben nem maradt el a korrábiaktól sőőt már-már lekörözi azt, a megvalósítás is okés, nekem a scanerrel sincs bajom. Az a zöld páncél ami valamelyik előzetesben volt az craftolható kett páncél lesz.

Belenéztem a multiba is pár meccs erejéig, hát bronz is igen erősre sikeredett, hiába van kevesebb wave jön annyi ellen hogy csak nézek néha. Az is bejövös, hogy a különböző dolgok megcsinálásért jár eredmény ládák formájában.
    Nem véletlen olyanok a pályák amilyenek, az a módszer, hogy beássuk magunkat x-y helyen nem müxik mert röhögve bekerít az ellen, vagy felmegy a tetőre és akkor a fedezéknek annyi, ha meg magányos farkaskodni akar valaki akkor is levadásznak, min. 2-esével kell menni, de még jobb totál együtt menni.

Nekem eddig a ME3 néha igenis segghülye ai-ja után mind single-ben mint multiban meglepetés az ai. Egyelőre 2-3 kasztot próbáltam csak ki, meglepő, hogy botikusokkal alíg találkoztam a többség folyton engineer / sentinel / soldier kasztokkal tolja. A Konfigomon full high-on megy elég rendesen fps-t még nem néztem de tuti 30+.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.24. 04:37:06