-
Nomad90Hun #2670 Eleve nekem nincs ps4-em 1, 2 meg, hogy witchert annó az első részt "kipróbáltam", olvastam róla csomó kritikát és nem gyere be. A 3-ról néztem videokat nem tetszik. Nem vagyok elvakult fanboy, ha esetleg olvasnád a hozzászólásaimat 1 szóval nem ajnároztam a ME:A-t, hogy "hú de k***** jó", "ez lesz a legjobb game", meg ilyenek, mivel witchert nem tolom, ezért nem ismerem, ME:A-ban meg láttam azt ami a 3-ban bejött, megszavaztam neki a bizalmat, én ha nem jön be ott leszek azok között akik savazzák. A 2017-es színvonalra kitérve, én nem szoktam ilyeneket felállítani, mert akkor elkezd hasonlítgatni az ember, és elöbb-utóbb elmegy a kedve. Van 1 rakat game ami megvan, sokan savazzák, mégis bejön, időről időre előveszem, mindet másért, van amit hangulat miatt (RAGE), van aminek a világa tetszik (Singularity), stb, én ha lehet mondani ilyesmit kifordított ember vagyok a mai világban, mert sajnos divat mindenben a SZART KERESNI, és szapulni mindent, én meg mindig pont a jó oldalát próbálom meglátni a dolgoknak, neked félig üres 1 pohár, nekem félig tele van, megiszom és töltök másikat. Me3-ban pl. bejött az egész, a multi is, de a végére érve a storynak annyira kiakasztott az eredeti ending, hogy szó szerint falhoz vágtam az egeret ami ripityára tört (900ft-os tesco-s hulladék volt), aztán a ME3 story részét azóta se vettem elő. Én eleve különböző "konzolok" címei között sose szoktam hasonlítgatni. Nem tudom emlékszel-e még Diablo 3-ra pl. rengeteget szidták a balance, az aukciós ház, stb miatt mára ez rendbe van rakva, csak épp motiváció nincs az emberekben hogy tolják pl.... Avagy másik példa SWTOR éveken keresztül visszajártam tolni, aztán az uj story kezdeténél valahogy "meghalt" nekem a játék több évnyi jelenlét után, azóta se vettem elő... Szóval akkor mitől is vagyok ME:A fanboy? Csak arra próbáltam a "Na és..." mondattal célozni, hogy nem muszáj mindenben a rosszat keresni, meg hasonlítgatni... Mert ahelyett, hogy élveznéd a gamet, csajoznál, filmet néznél, kondiznál, sprotolnál, stb ide jössz és a másik torkád harapdálod tök feleslegesen ezzel időt elvéve tőlem, magadtól, és a többiektől a feleslegesen elpazarolt energiáról nem is beszélve...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.20. 20:06:00