• zord01
    #75
    Hát akkor ehhez külön grat az MS-nek. Emmár a hülyeség netovábbja. Eddig azon agyaltam, hogy egyfelől mit ártott a start gomb, másfelől, hogy miért nem lehetett beletenni egy választó gombot, hogy így, vagy úgy akarod használni. De ha már egyszer beletették, és aztán a véglegesből kivették... komolyan mondom... ezek valami nagyon kemény drogot tolnak. Más magyarázatom nincsen, egy ekkora ballépésre...


    Ami pedig az érintőképernyős PC-t illeti, hát... én hiszek a szabadságban, tőlem mindenki csináljon amit akar, de hogy nekem ilyen baromság nem kell, az egész biztos. PC-n az érintőképernyőnek abszolút feleslegesnek érzem, akkor sem kéne, ha olcsóbb lenne, mint egy nem érintős monitor. Nekem max akkor lesz olyanom, ha már kihalt a nem érintős (tehát remélem soha).

    Egy kérdés? Az MS nem csinál közvéleménykutatást, vagy azért nincs tisztában az emberek igényeivel, mert valamilyen módon torzítja a kutatásai eredményét (értsd túl specifikusak a kérdések, melyek egy irányba terelik az embereket, netán csupa informatikus kérdeztek meg a tervezés kapcsán, stb.)
    Vagy csak szimplán szarnak az emberek igényeire, véleményére. Eldöntik, hogy ez kell a népnek, az csók? És csodálkoznak, ha nem jön be? Vagy mi van?
    Mert én azt nem értem, hogy ők mit nem értenek a termékük sikertelenségét látva.

    Ami meg a divat fikázást illeti. Mikor 1 éve elkezdtek szivárogni a W8-as hírek, hát... nem voltam derülátó, de igyekeztem visszafogni magam, és folyamatosan kényszerítettem magam, hogy legyek nyitott az új rendszerre, hisz ami új, az nem mindig rossz.
    És fel voltam készülve arra, hogy nem lesz kellemes élmény a W8-cal való találkozás, de (speciális körülmények miatt) nagyon vártam, és nagyon fontos volt számomra a visszafelé kompatibilitás.
    Hát a problémámat nem oldotta meg az új rendszer, viszont olyan hihetetlenül alulmúlta az elvárásaimat, hogy immáron ténylegesen biztos vagyok benne, hogy ez a hulladék nekem nem kell. Hacsak rám nem kényszeríti valamilyen körülmény, én kerülni fogom, mint az aktív urániumot...