Megalapozott-e az antiszemita ideológia? Mi az igazság?
  • Nemzsidó
    #9
    Az alcímre összpontosítva:

    Mi az értelme egyáltalán az "antiszemita" szónak? Van ilyen?
    Csak a zsidóság szempontjából nézve létezik ez a fogalom, ők terjesztették el ezt a lehetetlen meghatározást. Ugyan úgy kell értenünk, mint a "goj" kifejezést. Antiszemita a goj-tól abban tér el, hogy olyan goj-t említ, aki nek megvilágosult az elméje, rájött, hogy a szemiták világhatalom-mániások, faj- és valláselméletük egy és ugyanaz, s erre mind vallási, mind faji alapon visszamenőlegesen ál-bizonyítékokat gyártottak. Mivel a nem túl régen létező, más emberi rasszoktól szándékosan elkülönülő, viszonylag kis számú szemita népesség nem tekinti embernek a többi emberfajt ám tart azoktól, kénytelenek voltak ezt a jelzőt ráakasztani minden más emberre, aki nem zsidó, és nem filoszemita. Bár a filoszemitákat sem veszik emberszámba, azok is goj-ok, ilyenformán alsóbbrendűek, nemcsak vallási értelemben.
    Kik hát az igazi rasszisták, fajgyűlölők, ha nem maguk a szemiták?
    A talmud, majd a "cion-jegyzőkönyvek" közkézre kerülése okán a világ minden táján elutasítják a zsidók vallását, kiválasztottság-elméletét, hatalom és anyagi javak iránti miszticizmusukat, az ébredezők látni vélik a módszert, amivel eddig átverte őket egy népcsoport, s ezeket mind-mind antiszemitáknak bélyegzik. Oka, hogy a zsidóság szétszóródott a világban, mert "hazát" soha nem sikerült maguknak szerezni.
    Bűn-e az antiszemitizmus? NEM! Mivel ilyen fogalom nem is létezik. Aszemitizmus igen, ahol azt várja el a terület őshonos népessége, hogy saját életterében szemitamentességet élvezhessen, azok minden ráhatása, befolyásolása nélkül.
    A fentieket alapulvéve hallott már valaki anti-hungarizmust, antimagyarságot emlegetni a hatalom szájából régi, vagy mai nemzetsorsunkkal kapcsolatban? Vagy anti-germanizmust, anti-buddhizmust, anti-paganizmust? Pedig ezeket is irtották rendesen...
    Kárpótlást ezeknek is! Kárpótlást végre a kánaánitáknak Jerikóért, az újvilág lakóinak északon és délen a faji és vallási alapokon történt népirtásokért! Nem lehet csak egyetlen népet kitüntetni világszinten ekkora figyelemmel, mert nem csak a zsidók szenvedtek veszteségeket a világtörténelemben. Másokról még csak megemlékezni sem szabad.

    Én aszemita elveket vallok, nem gyűlölöm a szemitákat, zsidókat, legfeljebb fóbiám van tőlük, undorodom... de ez engedtessék meg nekem. Még ha betegesnek nevezik is e hajlamom, sohasem leszek szemita. Vagyis az ő értelmezésük szerint mégiascsak antiszemita maradok.