levente68#132
Erre és az előző hozzászólás helyetti böfögés sorozatodra csak annyit, adtam linket, ott vitatkozz, avval a cikkel.
Ne játszd az agyad a folyamatosan csak a másik lejáratásáról szóló idegen kifejezésekkel, amiknek van magyar megfelelőjük, csak egy flegma okoskodónak tűnhetsz azokkal.
Ha meg összekevered a mondataim töredékét azért, hogy engem járass le, egyszerűen nem értelek. Mi a célod vele? A tények nem változnak ezáltal, te meg troll maradsz.
Ha meg arra az egyszerű dologra nem jöttél rá, hogy egy kalap alá veszlek benneteket, almabuzikat, mert váltakozva, hol egyikőtök, hol a másik viszi a pálmát a baromságban és értelmeset csak elvétve írtok, hibáitokat, tévedéseiteket szinte soha be nem ismeritek, inkább kenegetitek a dolgokat ide-oda, de leginkább átugorjátok a kellemetlen dolgokat, akkor nagyon sajnállak.
De csak, hogy pártoljam az agyhalottat, aki beszél belőled, segítek: a 124-esbe tettem a linket, de neked megismétlem, ok?
Na, a trollkodást ott folytasd, ha annyira a véredben van.
Ha pedig soha nem tapasztaltál ilyesmit szifonon, akkor én mondom, hogy hazudsz!
Sima, piszkálás nélküli szifonok lefagynak, nem most, mikor némi multitask már van, hanem mindig is előfordult, ha ritkán is. Igen, én magam is tapasztaltam, mielőtt megkérdezed, olyannak a telefonján, aki nagyon nem hack-elgette, abszolút normál módon használta.