233
  • Papichulo
    "Ja, hogy Apple weboldalán van?"

Mi van az Apple oldalan? Meg sem tudod kulonboztetni a hivatalos Apple oldalt egy fanmade-tol? Jesus!

"Hasonlítsuk össze egy Apple eredetűvel, aztán elemezzünk, benne vagy?"

Ha most te lennek, akkor azt mondanam, hogy en megtettem/olvastam es XY az sokkal rosszabb, mivel csak. Nem kell forrast mondanom, tolem az anekdotalis magyarazat is axiomat jelent. Ennyit rolad...
  • M2 #152
    "Arról ugattok évek óta, hogy ilyen nincs és nem is lehet."

Nem olvastam még sehol ilyent iPhone tulajtól (linket kérek, különben megint hazudsz), mert azért lássuk be félévente-évente egyszer előfordul. :-)
  • M2 #151
    Ha túl riasztó a szám, akkor szűrjél okoska! Mondjuk csak arra: reboot.

Lehet nem fog menni, hát segítek:

reboot issues, 1026

Olvasgasd a szuper kedvenc rendszered felhasználói élményeit. :-)
  • levente68
    Peeersze, Pityu...

De hát nem az van, hogy: áfónsosenemfagylesosenemvansemmibajaezmindigmindenkörülményekköztamaximálisantutistabilésazandroidaszar?

Na, ha érdemben is tudsz szólni, hajrá, ez gyenge ismét.

De azért idézem újra, mert kell:

"Mik okozhatják ezeket a problémákat? Sokszor beragadhatnak a memóriába azok az alkalmazások vagy játékok, amiket kilőttünk már korábban, vagy ha túl sok alkalmazás van betöltve és nem zárjuk be külön-külön őket, miután kiléptünk, azok is okozhatnak lassulást, befagyást. Ha teljesen befagyna a készülékünk és nem reagálna semmire, akkor a Hard reset az orvosság, azaz tartsuk lenyomva a Home és a bekapcsoló gombot egyszerre, míg újra nem indul a készülékünk."

Arról ugattok évek óta, hogy ilyen nincs és nem is lehet. Mi jól kiröhögtünk és mondtuk, hogy dehogynem és nincs is baj vele, a gond az, hogy tagadjátok.
    Ejjha, megint a szektát cáfolod?

Na, ne akard itt játszani az IT szakit, mert én nem szorulok rá, hidd el. Szerinted igen, de az is csak egy vélemény... egy súlyát vesztett trollé..
  • M2 #149
    Mindenen ami program fut, a hibakeresés és -elhárítás első lépése a "Próbálta már kikapcsolni-bekapcsolni?".
    Most ezt te vagy nem tudod, mert annyira nulla az IT ismereted, vagy nagyon is tudod, de amikor az Apple írja le, mint első lépés, akkor egyből ferdítesz és hazudozol.
  • levente68
    Neeeem, a legrosszabb esetben úgy viselkedem, mint aKit szidok.

De kész vagyok beszélgetni a hibalistáról, csak a korrektség azt várja el, hogy legyen egy ilyen publikus lista, amivel össze lehetne hasonlítani.

Nem tartanád fair-nek?

Amúgy, én ilyet nem mondtam: "ha linkelnek neked egy 25e hibára rúgó hibalistát androidhoz akkor is az iphone a szar."

Hol van okos kollégád, aki tudja, ez mi volt a részedről? Straw Man...

Amúgy, beleolvasgattál abba a szörnyű hibalistába? Kellene, mulatságos...

Most nincs rá sok időm, de fogom olvasgatni, csak egyet idézek:
    "old tv effect is very laggy and very slow not smooth like old firmware please fix it "galaxy nexus"i9250"

Ha tudod rá a helyes választ, ami még csak nem is az, amit a supporter válaszolt rá, kapsz egy piros pontot. ;o)
  • narumon
    Nem veszed észre, hogy pontosan ugyanúgy viselkedsz mint amit szidsz? Ha találsz egy iphone hibát akkor a világ összes iphone-ja szar, ha linkelnek neked egy 25e hibára rúgó hibalistát androidhoz akkor is az iphone a szar. Akkor elvakult fan vagy, hogy rossz nézni. ahm olvasni.
  • levente68
    Most jövök rá, ez az LG-s Nexus.

Van kérdés?
  • levente68
    Idézek a cikkből:

"Az utasítás egyben vicces is, meg hasznos, hisz ki ne tudná ki- meg bekapcsolni a készülékét, viszont sokszor valóban így oldódik meg a probléma. A felhívásra azért lehetett szükség, mert az újonnan vásárolt iPhone 5 készülékkel rendelkezők tömkelege bombázhatja nap mint nap a Genius Bar tagjait az iPhone-os problémáival, bajaival és ha az eladási számoknak csak a negyedét vesszük, akik befáradnak az üzletbe, még az is rengeteg"

Nem létező problémák, tuti...
  • levente68
    Ha utánajártál volna, kussolnál. Ja, te akkor sem...
  • levente68
    Itt mit nem értettél? Rólad van szó, aki nem néz utána, aztán beég ezredszer.
  • levente68
    Az ember abbahagyná, de mindig magas labdákkal jöttök....
  • levente68
    Lol, ez izgi. Bele is néztél, milyen dolgok vannak benne?
    Valamint, ahogy nézem, ez publikus. Hasonlítsuk össze egy Apple eredetűvel, aztán elemezzünk, benne vagy? Kíváncsi vagyok.

Amúgy, jó nagy szám a több, mint százmillió készülékhez képest, most megint odatetted magad, fütyike...
  • levente68
    Itt mit is hazudtam? Trollika...
  • levente68
    Most velem vitatkoztok, vagy a linkelt cikkel? Ott kellene kiigazítást kérnetek, meg felháborodni... Ja, hogy Apple weboldalán van? Húúú, akkor csak itt trollkodtok inkább? Jaj, de fincsi...

Szánalmas bagázs.

Ha meg a Nexus ilyet csinál egy nagyon kiforratlan rendszerrel, akkor mesélj, mi van? Előfordulhat, igaz. Mesélj az iOS kiforratlanságairól, amit nagy arccal kiadtak, mert hát Apple csak kiforrott dolgokat ad ki, aztán marha gyorsan kellett javítást kiadni. Melegedett, merült, meg egyebek.

Erről is beszélhetünk?

Na, ugye.

• M2 #138
    Ezzel a listával le is zárhatnánk ezt a vitát a rendszerek stabilitásáról:

25901 Open Issues
  • M2 #137
    Már megint hazudozol, mókuska?

Ha a telefonomat naponta újra kellene indítanom, dobnám ki a picsuba. "Kéccázé?" De teljesen biztos, hogy a felhasználói elégedettség is a béka segge alá kúszna a rekorder helyről. Ezt nulla logikával ki lehet következtetni, tehát vagy fullhülye vagy, vagy megint hazudtál.

Igazad van viszont, Androidon soha nem kell újraindítani, megcsinálja magától:
    Galaxy Nexus Random Reboots on Android 4.2

"I'm having this issue as well. The phone reboots once or twice a day, and there doesn't seem to be anything specific that causes it. Most commonly reboots while at idle with screen off. "

Khm... hát a sánta kutya hozzád képest olimpiai bajnok száz méteres síkfutásban. :-)
  • M2 #136
    "Amit tudok, mert anno megjegyeztem, mert utánajártam, amire itt sokan nem képesek, az nekem tény, akár elhiszitek, akár nem."

Képzeld én meg kétszer annyira utánajártam mint te, sőt háromszor annyira! Ez alatt hatszor annyit jegyeztem meg, le és fel! Úgyhogy az én tényem sokkal nagyobb! De minimum harminchatszor! Akár elhiszed, akár nem. :-)
  • M2 #135
    Erre csak kettőt idéznék tőled:

"narumon-nal tisztáztuk, hogy mi a pálya és kész vagyok elismerni, hogy nem voltam teljesen képben, mert nem nagyon érdekel a térkép, mint sokakat."

"De aki hülye hozzá, az maradjon csendben, ne okoskodjon. Helyette itt az állandó szájtépés megy elvakultan"

:-)
  • narumon
    "Én aztán leterhelem a gépem, koma, még a 2GB RAM-mal rendelkező Note II-n is sikerült 300MB alá vinnem a szabad memóriát és semmiféle játék nem volt, ami egyedül megtenné ezt, mégsem kell újraindítgatni, mert maga a rendszer megoldja.
    Régen voltak ilyen gondok Android-dal, mára ez az iOS jellemzője lett? Szégyen, tekintve, hogy a mai napig nem teljes a felhasználói multitask, hogy egy sokkal ellenőrzöttebb rendszer egy gyártó kvázi egy termékén."

Most akkor én linkeljek neked én is android újraindításról dolgokat? Akkor meg te hazudsz?
    Képzeld én szerintem hónapok óta nem indítottam újra a telefonomat. Na most akkor mi van?
  • Papichulo
    "az előző hozzászólás helyetti böfögés sorozatodra"
    "Ha meg arra az egyszerű dologra nem jöttél rá, hogy egy kalap alá veszlek benneteket, almabuzikat"
    "De csak, hogy pártoljam az agyhalottat, aki beszél belőled"
    "Na, a trollkodást ott folytasd, ha annyira a véredben van."

Most nagyon nehezen tudok kulturaltan valaszolni neked, de megprobalom, mivel ugyis megbannam, ha lesulyednek a te szintedre.

Ugy erzem en mindig kulturaltan valaszoltam neked nem pedig benned latom Arrakistort es vonlak ossze vele egy kalapba, csak azert mivel mindketten androidot hasznaltok. Ez egy hatalmas nagy tapintatlansag es szerintem nem erdemled meg ezekutan, hogy ezt a vitat folytassam veled. Sot, most mar ugy latom eddig sem voltal melto ra.

Igy most nem kerdezek toled semmit, nem mondok neked semmit, hiszel amit akarsz, nyugodtan jarasd le magad a tovabbiakban is, de abban biztos lehetsz, hogy a kulturalt vitatol nagyon-nagyon tavol allsz. Latszik, hogy a neveltetesed es az oktatasod is megelehetosen hianyos volt... "le style c'est l'homme meme"

• levente68
    Erre és az előző hozzászólás helyetti böfögés sorozatodra csak annyit, adtam linket, ott vitatkozz, avval a cikkel.

Ne játszd az agyad a folyamatosan csak a másik lejáratásáról szóló idegen kifejezésekkel, amiknek van magyar megfelelőjük, csak egy flegma okoskodónak tűnhetsz azokkal.

Ha meg összekevered a mondataim töredékét azért, hogy engem járass le, egyszerűen nem értelek. Mi a célod vele? A tények nem változnak ezáltal, te meg troll maradsz.

Ha meg arra az egyszerű dologra nem jöttél rá, hogy egy kalap alá veszlek benneteket, almabuzikat, mert váltakozva, hol egyikőtök, hol a másik viszi a pálmát a baromságban és értelmeset csak elvétve írtok, hibáitokat, tévedéseiteket szinte soha be nem ismeritek, inkább kenegetitek a dolgokat ide-oda, de leginkább átugorjátok a kellemetlen dolgokat, akkor nagyon sajnállak.

De csak, hogy pártoljam az agyhalottat, aki beszél belőled, segítek: a 124-esbe tettem a linket, de neked megismétlem, ok?

http://iphonehungary.hu/2012/11/14/geniusbarinditsukujraaziphone/

Na, a trollkodást ott folytasd, ha annyira a véredben van.

Ha pedig soha nem tapasztaltál ilyesmit szifonon, akkor én mondom, hogy hazudsz!
    Sima, piszkálás nélküli szifonok lefagynak, nem most, mikor némi multitask már van, hanem mindig is előfordult, ha ritkán is. Igen, én magam is tapasztaltam, mielőtt megkérdezed, olyannak a telefonján, aki nagyon nem hack-elgette, abszolút normál módon használta.
  • Papichulo
    "Akik ébresztőnek is használják a készüléküket, azoknak is javasolt egy reggeli ki-bekapcsolás."
    "Note II-n is sikerült 300MB alá vinnem a szabad memóriát és semmiféle játék nem volt, ami egyedül megtenné ezt, mégsem kell újraindítgatni, mert maga a rendszer megoldja.
    Régen voltak ilyen gondok Android-dal, mára ez az iOS jellemzője lett?"

Errol szeretnek valami masik forrast ezekrol mivel en ezt soha sehol nem olvastam es nem is tapasztaltam!
  • Papichulo
    Az a gond veled, hogy a retorikaban nagyon nem vagy otthon. Sorra koveted el a logikai es az ervelestechnikai hibakat... ezek kozul a legrosszabb, amire mostanaban nagyon raszoktal az Association fallacy (Collective guilt) Nem azt mondom, hogy en egy Arisztotelesz vagyok, de amit te muvelsz az rettenet... mar eleve sokszor nem tudom, hogy kinek, melyik kijelenteset probalod cafolni, mivel/hogyan es ki szamara - a strawman-jeid es a red-herringjeid meg egyenesen legendasak ;)

"Nem látom, miben jó Apple-nek, hacsak abban nem, hogy nem rosszabb"

Tobb bevetel, jobb szolgaltatasok a vasarloknak...

"Nagy arccal kirakja a GMaps-et és a YouTube-ot,"

Nagy arccal? Ez honnan jon?

"Amit tudok, mert anno megjegyeztem, mert utánajártam, amire itt sokan nem képesek, az nekem tény, akár elhiszitek, akár nem."

Neked lehet, hogy az, de ezt mastol nem varhatod el. Foleg egy ismeretlen embertol egy internetes forumon. De meg foglak lepni, egy tudomanyos forumon, vagy egy diplomamunkanal is forrasokat kell megadni... de tudom, te axiomakban beszelsz ;)

"Mondhatsz, amit akarsz, ez ciki Apple-nek, mindenki szerint."

Ciki volt a Maps affer? Mindenkeppen. Hol allitottam az ellenkezojet? Linket!

"Úgy, hogy nagyban változtatta meg a vitát, amiben annyira biztosak voltatok."

Pontos idezetet es hogy azzal milyen kijelentesemet cafoltad!

"Hányszor cáfoltam, mondván, hogy saját élmény a lefagyása, meg egyebek, de ti mindig hazugnak neveztetek akkor is."

Ha te azt allitod, hogy en teged bamikor is hazugnak neveztelek emiatt, akkor azonnal mutass errol linket! Vagy tenyleg hazug vagy!!!

"Csúnyán kamu tehát az is, amit itt magyaráztok a váltás okaként, évek óta készül rá Apple..."

Ki mondta, hogy ez volt a valtas egyetlen oka? Mindazonaltal az egyik fontos es konnyen ertheto oka volt.

" Akkor erősödött meg ez a vágy, mikor az Android-os gépek számbeli fölénybe kerültek.." vs. "ami már bőven 2009-ben kezdődött..."

2009-ben az iPhone volt meg a vezeto mobile-OS ;)

"Csendben lépegettek régóta, tessék, nem én szülöm ezeket..."

Red-herring. Senki sem mondta, hogy egyik pillanatrol a masikra tortent!

"Sőt, aktívan ócskáskodott Apple... hm.."

Konkret idezetet es forrast!
  • levente68
    "Sokszor beragadhatnak a memóriába azok az alkalmazások vagy játékok, amiket kilőttünk már korábban, vagy ha túl sok alkalmazás van betöltve és nem zárjuk be külön-külön őket, miután kiléptünk, azok is okozhatnak lassulást, befagyást."

Én aztán leterhelem a gépem, koma, még a 2GB RAM-mal rendelkező Note II-n is sikerült 300MB alá vinnem a szabad memóriát és semmiféle játék nem volt, ami egyedül megtenné ezt, mégsem kell újraindítgatni, mert maga a rendszer megoldja.
    Régen voltak ilyen gondok Android-dal, mára ez az iOS jellemzője lett? Szégyen, tekintve, hogy a mai napig nem teljes a felhasználói multitask, hogy egy sokkal ellenőrzöttebb rendszer egy gyártó kvázi egy termékén.

Looooooooooooooooooooooooooooooooooool
  • levente68
    Én igen és te????????????

"Akik ébresztőnek is használják a készüléküket, azoknak is javasolt egy reggeli ki-bekapcsolás."

Háháháhá, miért nem lehet csendben maradnod?
  • narumon
    "Az iOS olyan stabil és megingathatatlan, hogy soha nem kell újraindítani? Vagy mégsem, csak a mantra ezt írta elő?
    Hányszor cáfoltam, mondván, hogy saját élmény a lefagyása, meg egyebek, de ti mindig hazugnak neveztetek akkor is. Hát, itt egy forrás, evvel vitázzatok.
    Lesz is, aki fog, mert anno is volt, akkor is tettem linket, hiába. Emlékszem, valaki mondta, csak akkor indítja újra, mikor oprendszert frissít..."

Azért ez annyira jellemző az iphone-ra, hogy KÜLÖN FELHÍVJÁK RÁ A USER figyelmét. Elolvastad amit linkelsz? Mert ez full azt támasztja alá amiről mi beszéltünk.
  • levente68
    Milyen érdekes, hogy itt kiderül, egyáltalán nem kizárólag a Google hozzáállása okozta ezt a szakítást, ami már bőven 2009-ben kezdődött...

Sőt, aktívan ócskáskodott Apple... hm..
  • levente68
    Tessék, még forrás:

http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304543904577398502695522974.html

"Apple has been hatching the plan to evict Google Maps from the iPhone for years, according to current and former Apple employees. The plan accelerated as smartphones powered by Google's Android software overtook the iPhone in shipments."

Csúnyán kamu tehát az is, amit itt magyaráztok a váltás okaként, évek óta készül rá Apple.... Akkor erősödött meg ez a vágy, mikor az Android-os gépek számbeli fölénybe kerültek... Nézelődjek még? Mindig ez a vége, meztelen a király...

"Apple has quietly acquired at least three cutting-edge map companies, melding their technology with its own."

Hoppá, mi? Csendben lépegettek régóta, tessék, nem én szülöm ezeket...

Tavaly ősszel már szabadalmaztatott eljárást hoztak létre a pozíció térképen való elhelyezésére, amire addig a gugli-ét használták.

Na, érdekes cikk, tessék elolvasni ;o)
  • levente68
    Egyetértek abban, hogy ez a user-nek jó.
    Egyetértek abban, hogy ez a Google-nek jó.
    Nem látom, miben jó Apple-nek, hacsak abban nem, hogy nem rosszabb...

Visszakozás? Megbeszéltük, tévedtem, mert nem láttam jól, mert nem érdekelt.
    Utánanéztem és mi derült ki? Öngólt rúgott Apple, de ha nem az, akkor is presztízs veszteség, akármit mondasz, ha nem is nagy. De akkor is az.
    Nagy arccal kirakja a GMaps-et és a YouTube-ot, majd szívás a saját térképpel, égés, bocsánatkérés a felhasználóktól, majd a térképért felelős igazgató kirúgása, mert nem tanúsít megbánást. Ez után pedig, ha visszakerül a kínálatba a Maps és a YouTube immár Google alkalmazásként és várhatóan még nagyobb hasznot hajtva főként Google-nek, mert persze kicsit lecsíp belőle Apple, az mindenkinek jó, de legkevésbé Apple-nek. Ezt a hasznot nem Apple fölözi le.
    Mondhatsz, amit akarsz, ez ciki Apple-nek, mindenki szerint. Korán léptek egy olyat, amit később is óvatosan kellett volna. Ők is felismerték ezt. Ti miért nem?

Én optimista vagyok és úgy is állok hozzá, akármit küzd bárki, nekem csak jobb lesz, én felismertem, hidd el!

Ismétlem, nem fogok linkgyűjteményt létrehozni azért, hogy a ti elismeréseteket megszerezzem. Amit tudok, mert anno megjegyeztem, mert utánajártam, amire itt sokan nem képesek, az nekem tény, akár elhiszitek, akár nem.

Most hoztam olyat, ami a szemeteket épphogy ki nem szúrta. Úgy, hogy nagyban változtatta meg a vitát, amiben annyira biztosak voltatok. Mégsem mondja senki, hogy, óóóó, tényleg, nem volt igazam.... Csak én merek ilyet bevállalni?

Ezért kell a forrás? Hogy most is csak várhatom, hogy valaki azt mondja, tévedett? Ugye, hiába...

Vitattok ti néha mások által hozott forrásokat is, ezért én nem fogok küzdeni, megbocsáss.

De, tudod, mit? Itt egy link:

http://iphonehungary.hu/2012/11/14/geniusbarinditsukujraaziphone/

Az iOS olyan stabil és megingathatatlan, hogy soha nem kell újraindítani? Vagy mégsem, csak a mantra ezt írta elő?
    Hányszor cáfoltam, mondván, hogy saját élmény a lefagyása, meg egyebek, de ti mindig hazugnak neveztetek akkor is. Hát, itt egy forrás, evvel vitázzatok.
    Lesz is, aki fog, mert anno is volt, akkor is tettem linket, hiába. Emlékszem, valaki mondta, csak akkor indítja újra, mikor oprendszert frissít...
  • Papichulo
    Nekem ebbol az egeszbol az jon le, hogy mi vasarlok nyerunk a legtobbet ezen az egesz torteneten.

Az eddigi hianyos megvalositasa a Google szolgaltatasoknak az iOS platformon vegre megszunik es kapunk helyette teljeserteku alkalmazasokat. Win!
    Az Apple megprobal ennel is jobb alkalmazasokat irni iOS-re, beindult a konkurencia a fogyasztokert. Win!
    Mindketten megprobalnak ujabb szolgaltatsokat betenni a sajat megoldasaikba es mivel ilyen merteku konkurenciaja nem volt a Googlenek, ezert ez minden felhasznalonak jot fog tenni. Win!

Erre meg te itt jossz mindenfele visszakozassal, meg gyengulessel, meg ongolokkal... holott en ugy latom, hogy ezen mindenki csak nyer, nyer a Google, nyer az Apple es ami a legfontosabb, nyerunk mi is, a fogyasztok! Miert nem tudod ezt optimistan felfogni?

ps: a forrasmegjelolesnek alapnak kene lennie es nem kegynek... jobban raszokhatnal es - ha megfelelo forrasokkal dolgozol - akkor meg kevesebb vitaba is fogsz keveredni a valosagtartalmat illetoen ;)
  • levente68
    Ki az okoska? Hülyegyerek, te égsz folyton.
    Ha figyelnél, ezt már nagyjából kiveséztük, amíg te eszméletlen voltál a szeredtől.
    Összegzem a kedvedért, ha megkérsz rá... szépen.

Addig maradjunk annyiban, hogy megint csak utánaolvasni kellene és értenéd.

narumon-nal tisztáztuk, hogy mi a pálya és kész vagyok elismerni, hogy nem voltam teljesen képben, mert nem nagyon érdekel a térkép, mint sokakat.

De nem hazudtam, a legrosszabb esetben is legfeljebb tévedtem, te szar, gondolkozz, mielőtt fröcsögsz, persze ahhoz az kellene, hogy kiürüljön a szervezetedből a fos, amit szedsz, vagy szívsz, no meg egy kis agyi fejlődés, bár arra kevés esélyt látok.

No, akkor nézzük, az SG cikk által említett cikket:

http://online.wsj.com/article_email/SB10001424127887324595904578121361589950722-lMyQjAxMTAyMDEwNTExNDUyWj.html

Elolvasva nekem az jön le, hogy Google csak nyer ezen a történeten, mert a saját alkalmazása immáron valóban a saját alkalmazása lesz és nem Apple írja a Google adatait felhasználva. Ugyanígy, a többi Google alkalmazás is jövedelmezőbb lesz Google-nek, pl. a YouTube, amit szintén kirakott az előre telepítettek közül Apple és most visszatérvén NEM Apple kedvére szabott állapotban, több pénzt hoz majd, mint eddig. Hoppá!

"Similarly, Apple's decision to kick out YouTube as a preinstalled app is expected to give Google a big revenue boost."

Apple azon dolgozik, hogy a Siri kevésbé támaszkodjon a Google keresőmotorjára, ez az egyetlen, ahol Google veszteséget szenved, ha sikerül megoldaniuk, bár ma nehéz dolog kihagyni a guglit és nem is biztos, hogy okos döntés...

Nézzük, tehát, hazudtam-e? Kurvára nem. Tévedtem? Igen. Visszalépés ez Apple részéről? Nem. Hanem micsoda?

KIBASZOTT NAGY ÖNGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Kösz, majom, hogy annyit basztattál, hogy utánanézzek. :o)

Én akkor most fejlesztettem a szintemet, tőled várható-e ez?

A többieknek pedig a kérdés: most jó voltam? Adtam linket!

Ki is volt, aki meg azt magyarázta, hogy ezen mekkora vagyonokat bukik Google?
    Lesz annyi vér a pucájában, hogy beismeri, tévedett, vagy ez csak felém elvárás?
  • M2 #121
    Kezdjük sorrendben?

"Ezen felül meg friss hírek szerint egy kis visszalépést is kénytelen megtenni a Gmaps felé"

Nincs semmiféle visszalépés, marad beépítve az Apple saját térképe. Mellette beengedi a Google saját térkép appját a store-ba. Miért is ne engedné be, amennyiben az megfelel a szűrés követelményeinek? Mint sok száz másik térkép app esetében is.
    Szemét, ferdítő, apple-hater hazugság, trollkodás. Tipikus levente68 szint, nulla ismeretekkel vagy tárgyi tudással.

Kérsz még okoska? :-)
  • levente68
    Persze, azért leírhatnád, mit hazudtam...
  • levente68
    Elfelejtetted odaírni, hogy SZERINTED, te majom!

Mit is tudsz te mutatni? Nézd meg, miket irkáltál össze az utóbbi pár topikban, kisfiam, aztán szállj magadba. Csak provokálsz és szemétkedsz. Nem te vagy a legnagyobb troll, van szarabb alak nálad, ez vigasztaljon!

Apple cikk? Akkor mi van, mesélj? Az arra van, hogy belterjesen szopkodjátok egymást, zombik? Eltévedtél, az valamelyik almaoldal, bár még ott is korrektebbek a legtöbben, mint te...
  • M2 #118
    Kukkants csak fel a címre, kistojás! Ez egy Apple cikk. Te meg jöttél fröcsögni és fikázni.

Tényeket, számokat, szakértői véleményeket mutatni nem tudsz, csak fullba nyomod a kretént. Ha mi belinkelünk valamit, az neked nem számít, ellenben a hazugságaidat sorolod, mint egy papagáj.
    Magasan kimeríted a hazug troll fogalmát.
  • levente68
    Szerintem zsigerből utálom az ilyen trollokat. Nem csak azért, amit itt, hanem a többi témában is művelsz.
  • M2 #116
    Írhatsz amit akarsz, de amíg az nem egy valódi(!) idézet tőlem, addig továbbra is csak egy mocskos hazug disznó vagy.

"Nem esetleg pont te voltál, aki berakta a képeket, amin az alma térkép szebb, meg jobb, mint a guglié?"

Igen, én raktam be ilyen képeket. Valódiakat! Mellé is írtam akkor, hogy ez az egyetlen előnye, mert mindenben jobb a Google térképe. Ez pedig azon változtat, hogy ismét egy hazugság tőled:
    "kollégád itt linkelgette, hogy almamap milyen jó és milyen szar a guglié?"

Tudsz néha igazat is írni vagy nálad már zsigerből jön ez a kényszeres hazudozás?
  • levente68
    Édesanyáddal beszélj így, ha hagyja, te szar! Vagy apáddal, amit lehet, meg is tettél és a tőle kapott hibajavító pofontól lettél aztán teljesen selejt.

Nem esetleg pont te voltál, aki berakta a képeket, amin az alma térkép szebb, meg jobb, mint a guglié? Ha nem te, akkor egy hozzád hasonló szar volt, ez semmin nem változtat, te görény.

Tévedni meg sokat tévedsz, azt nem tudom és nem is akarom statisztikába foglalni, hogy még többet hazudsz-e és esetleg még annál többet ferdítesz és trollkodsz-e...
  • M2 #114
    "almamap milyen jó és milyen szar a guglié?"

Az igazság meg az, hogy egy mocskos hazug disznó vagy, mert senki nem írt itt ilyent.

"Ajjaj, akkor megint a memóriám miatt vagyok hátrányban, hogy emlékszem ezekre? Sokan, sokszor mondtak ilyen sületlenséget. Ne kérj linket, pls!"

Akkor abból a csoda memóriádból ne linket szedj elő, hanem ezen a fórumon azt a mondatomat, amelyikben szerinted tévedtem. Ennyi megy azért? Esetleg túl sokat kérek?