• Papichulo
    Az a gond veled, hogy a retorikaban nagyon nem vagy otthon. Sorra koveted el a logikai es az ervelestechnikai hibakat... ezek kozul a legrosszabb, amire mostanaban nagyon raszoktal az Association fallacy (Collective guilt) Nem azt mondom, hogy en egy Arisztotelesz vagyok, de amit te muvelsz az rettenet... mar eleve sokszor nem tudom, hogy kinek, melyik kijelenteset probalod cafolni, mivel/hogyan es ki szamara - a strawman-jeid es a red-herringjeid meg egyenesen legendasak ;)

"Nem látom, miben jó Apple-nek, hacsak abban nem, hogy nem rosszabb"

Tobb bevetel, jobb szolgaltatasok a vasarloknak...

"Nagy arccal kirakja a GMaps-et és a YouTube-ot,"

Nagy arccal? Ez honnan jon?

"Amit tudok, mert anno megjegyeztem, mert utánajártam, amire itt sokan nem képesek, az nekem tény, akár elhiszitek, akár nem."

Neked lehet, hogy az, de ezt mastol nem varhatod el. Foleg egy ismeretlen embertol egy internetes forumon. De meg foglak lepni, egy tudomanyos forumon, vagy egy diplomamunkanal is forrasokat kell megadni... de tudom, te axiomakban beszelsz ;)

"Mondhatsz, amit akarsz, ez ciki Apple-nek, mindenki szerint."

Ciki volt a Maps affer? Mindenkeppen. Hol allitottam az ellenkezojet? Linket!

"Úgy, hogy nagyban változtatta meg a vitát, amiben annyira biztosak voltatok."

Pontos idezetet es hogy azzal milyen kijelentesemet cafoltad!

"Hányszor cáfoltam, mondván, hogy saját élmény a lefagyása, meg egyebek, de ti mindig hazugnak neveztetek akkor is."

Ha te azt allitod, hogy en teged bamikor is hazugnak neveztelek emiatt, akkor azonnal mutass errol linket! Vagy tenyleg hazug vagy!!!

"Csúnyán kamu tehát az is, amit itt magyaráztok a váltás okaként, évek óta készül rá Apple..."

Ki mondta, hogy ez volt a valtas egyetlen oka? Mindazonaltal az egyik fontos es konnyen ertheto oka volt.

" Akkor erősödött meg ez a vágy, mikor az Android-os gépek számbeli fölénybe kerültek.." vs. "ami már bőven 2009-ben kezdődött..."

2009-ben az iPhone volt meg a vezeto mobile-OS ;)

"Csendben lépegettek régóta, tessék, nem én szülöm ezeket..."

Red-herring. Senki sem mondta, hogy egyik pillanatrol a masikra tortent!

"Sőt, aktívan ócskáskodott Apple... hm.."

Konkret idezetet es forrast!