levente68#124
Egyetértek abban, hogy ez a user-nek jó.
Egyetértek abban, hogy ez a Google-nek jó.
Nem látom, miben jó Apple-nek, hacsak abban nem, hogy nem rosszabb...
Visszakozás? Megbeszéltük, tévedtem, mert nem láttam jól, mert nem érdekelt.
Utánanéztem és mi derült ki? Öngólt rúgott Apple, de ha nem az, akkor is presztízs veszteség, akármit mondasz, ha nem is nagy. De akkor is az.
Nagy arccal kirakja a GMaps-et és a YouTube-ot, majd szívás a saját térképpel, égés, bocsánatkérés a felhasználóktól, majd a térképért felelős igazgató kirúgása, mert nem tanúsít megbánást. Ez után pedig, ha visszakerül a kínálatba a Maps és a YouTube immár Google alkalmazásként és várhatóan még nagyobb hasznot hajtva főként Google-nek, mert persze kicsit lecsíp belőle Apple, az mindenkinek jó, de legkevésbé Apple-nek. Ezt a hasznot nem Apple fölözi le.
Mondhatsz, amit akarsz, ez ciki Apple-nek, mindenki szerint. Korán léptek egy olyat, amit később is óvatosan kellett volna. Ők is felismerték ezt. Ti miért nem?
Én optimista vagyok és úgy is állok hozzá, akármit küzd bárki, nekem csak jobb lesz, én felismertem, hidd el!
Ismétlem, nem fogok linkgyűjteményt létrehozni azért, hogy a ti elismeréseteket megszerezzem. Amit tudok, mert anno megjegyeztem, mert utánajártam, amire itt sokan nem képesek, az nekem tény, akár elhiszitek, akár nem.
Most hoztam olyat, ami a szemeteket épphogy ki nem szúrta. Úgy, hogy nagyban változtatta meg a vitát, amiben annyira biztosak voltatok. Mégsem mondja senki, hogy, óóóó, tényleg, nem volt igazam.... Csak én merek ilyet bevállalni?
Ezért kell a forrás? Hogy most is csak várhatom, hogy valaki azt mondja, tévedett? Ugye, hiába...
Vitattok ti néha mások által hozott forrásokat is, ezért én nem fogok küzdeni, megbocsáss.
Az iOS olyan stabil és megingathatatlan, hogy soha nem kell újraindítani? Vagy mégsem, csak a mantra ezt írta elő?
Hányszor cáfoltam, mondván, hogy saját élmény a lefagyása, meg egyebek, de ti mindig hazugnak neveztetek akkor is. Hát, itt egy forrás, evvel vitázzatok.
Lesz is, aki fog, mert anno is volt, akkor is tettem linket, hiába. Emlékszem, valaki mondta, csak akkor indítja újra, mikor oprendszert frissít...