levente68#122
Ki az okoska? Hülyegyerek, te égsz folyton.
Ha figyelnél, ezt már nagyjából kiveséztük, amíg te eszméletlen voltál a szeredtől.
Összegzem a kedvedért, ha megkérsz rá... szépen.
Addig maradjunk annyiban, hogy megint csak utánaolvasni kellene és értenéd.
narumon-nal tisztáztuk, hogy mi a pálya és kész vagyok elismerni, hogy nem voltam teljesen képben, mert nem nagyon érdekel a térkép, mint sokakat.
De nem hazudtam, a legrosszabb esetben is legfeljebb tévedtem, te szar, gondolkozz, mielőtt fröcsögsz, persze ahhoz az kellene, hogy kiürüljön a szervezetedből a fos, amit szedsz, vagy szívsz, no meg egy kis agyi fejlődés, bár arra kevés esélyt látok.
No, akkor nézzük, az SG cikk által említett cikket:
Elolvasva nekem az jön le, hogy Google csak nyer ezen a történeten, mert a saját alkalmazása immáron valóban a saját alkalmazása lesz és nem Apple írja a Google adatait felhasználva. Ugyanígy, a többi Google alkalmazás is jövedelmezőbb lesz Google-nek, pl. a YouTube, amit szintén kirakott az előre telepítettek közül Apple és most visszatérvén NEM Apple kedvére szabott állapotban, több pénzt hoz majd, mint eddig. Hoppá!
"Similarly, Apple's decision to kick out YouTube as a preinstalled app is expected to give Google a big revenue boost."
Apple azon dolgozik, hogy a Siri kevésbé támaszkodjon a Google keresőmotorjára, ez az egyetlen, ahol Google veszteséget szenved, ha sikerül megoldaniuk, bár ma nehéz dolog kihagyni a guglit és nem is biztos, hogy okos döntés...
Nézzük, tehát, hazudtam-e? Kurvára nem. Tévedtem? Igen. Visszalépés ez Apple részéről? Nem. Hanem micsoda?
KIBASZOTT NAGY ÖNGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
Kösz, majom, hogy annyit basztattál, hogy utánanézzek. :o)
Én akkor most fejlesztettem a szintemet, tőled várható-e ez?
A többieknek pedig a kérdés: most jó voltam? Adtam linket!
Ki is volt, aki meg azt magyarázta, hogy ezen mekkora vagyonokat bukik Google?
Lesz annyi vér a pucájában, hogy beismeri, tévedett, vagy ez csak felém elvárás?