• Tetsuo
  #15
  -Einstein zseni volt, ez ketsegtelen, de nem egyedulallo es nem a "leg", mivel ket egyed tudasat ill. kognitiv kepesseget nem is lehet egzaktul osszehasonlitani, plane, ha nem egyszerre elnek.
  -Tudomanyon belul pedig messze nem volt univerzalis zseni, hiszen tudasa es kepessegei mar a kvantummechanikaig sem ertek el.
  -Az is teny, hogy a zsenik altalaban valamilyen teruleten szellemileg visszamaradottak, mint ahogy Einstein is az volt. A mai napig vitatkoznak rajta, hogy autista volt-e, vagy vmi mas baja miatt nem beszelt 6 eves koraig; Meg meg egy csomo jele volt a hibbantsaganak.
  -Az is teny, hogy "kicsit" tul van sztarolva, ebben a (hivjuk most csak furcsa, es ne cionizmus uralta) kulturaban... ill. erre O maga erosen radolgozott es rossznyelvek szerint inkabb volt zseni a karrierje epiteseben, mint a szakteruleten.
  -Az pedig LEHET, hogy teny, nem is ove az erdem, hanem inkabb a felesegee vagy Lorentze, kesobb a ket magyar asszisztensee, akik a matematikat adtak ala a hipotezisekhez.

  A fentieket csupan vitaalapnak dobtam fel, talan ti meg tudjatok cafolni azokat a rossz nyelveket.
  Velemenyem szerint Albert Einstein egy nagyon okos tudos volt, komoly "agya" volt hipoteziseket felallitani a maga szakteruleten, de mashol nem. Szerintem kozel sem volt olyan rendkivuli, mint pl. Leonardo da Vinci, aki hihetetlen zseni volt nagyon sok teruleten es emiatt kulonleges.