fizetnél azért, hogy munkahelyed legyen?
  • Tarajos Sül
    Milliókat én sem fizetnék egy munkahelyért, akkorsem ha 2 évig tuti, de az elv nagyon jó, és nagyon tetszik.
    Egy kiemelkedő cégnél melózni, ahova a legtöbb ember bejuthatott, mivel kiemelkedő -->ismerettség szerzése-->biztos meló-->ha olyan a cég, akkor van rá esély, hogy elfogadható a fizetés is-->és ha lejár a két év szinte minden munkáltató észreveszi majd ezt a munkádat az önéletrajzban, ráadásul, hogy hol dolgoztál.
    2 munkahelyen dolgoztam, mind kettőhöz segítettek bejutni, pályakezdőként, mivel szakmám az van, de hiába írtam max egy éves tapasztalatokat, és 3 éves gyakorlati időt("gyaxi") a kiküldött >40 db önéletrajzba, kevesen foglalkoztak vele, sőt, sehova sem vettek fel, csak a két melóhelyre, de oda ismerősökön keresztül.
    ..de most dolgozok a 3. helyen, ahova úgyszintén családtagok segítettek bejutni, ahonnan nem is mennék el, jól érzem magam, igaz a fizetésen még én is csóválom a fejem :D, de nem minden, mert hiába kap az ember 100-200 ezreket, ha olyanok a munkatársak, vagy széthajtják az embert..
    ..de ez már más téma. :)