• NEXUS6
    "Miért lenne kevesebb lehetőség. Pontosan ugyanannyi lehetőség van. Ezzel te is tisztában vagy csak megint keldet a hangulatot és valótlanságokat állítasz. Miért jó ez neked?"

Ezt én is kérdezhetném!
    Javíts ki, ha tévedek, de azért annál lényegesen bonyisabb warezt telepíteni egy ipohe-ra, mint hogy letöltöm a telepítőt akárhonnan, oszt elindítom, csak mert andron kb ennyi. Ja nem, ki kell még pipálni egy beállítást is, bocs.
    Az hogy az a néhány extra lépés úgy tűnik jelentősen növeli az iphone progik esetén a vásárlási kedvet szerintem a következőket jelenti:
    - A warezolás meghaladja a júzerek nagyrészének IT intelligenciáját.
    - Hihetetlen elkötelezettséggel rendelkeznek a szoftveripar támogatására.
    - Műmájerek, inkább megveszik, csak hogy elmondhassák, hogy kifizették, mert ŐK ki tudják!
    Szerinted?
    Nem azt mondom, hogy a warezolás olyan jó, de amikor van rá lehetőség, akkor felmerül, hogy miért nem csinálják az emberek.

Szal, hogy téged idézzelek:
    "Most vagy komolyan (sokadjára) nem vagy tisztában azzal, hogy miről beszélsz vagy szándékosan vagy rosszindulatú."
    És csúsztatsz!

"Azért a valóság az, hogy ami nem megy droidon az előbb utóbb el is tűnik onnan."
    Ez akkor tény?

"Számtalanszor olvastam hallottam fejlesztőtől, hogy droidra valószínűleg már nem csinálja meg a legközelebbi programját mert nincs értelme."
    Értem, akkor ma már senki nem fejleszt droidra?

"Nem véletlenül van minden elemzőnek baja a google market kínálatával. Persze ilyenkor ezek az elemzők apple bérencek mert nem azt írják amit hallani szeretnétek."
    Na most akkor minden elemző, vagy csak bizonyos elemzők mondják ezt, vagy hogy a faxombea ez van akkor most?