• narumon
    "Az meg szerintem igen is májerkedés, ha ugyan azért a dologért pénzt adsz ki, amit ingyen is megszerezhetsz."

Ennek mi köze a két telefonhoz? Mindkettőn ugyanúgy lehet kalózkodni, M2 hivatalos statisztikákkal jött.

"Az hogy az Alma esetében sokkal kevesebb lehetőség van a store-t megkerülve progit telepíteni, az nem az a fícsör, ami kifejezetten a vásárlónak annyira jó ám!"

Miért lenne kevesebb lehetőség. Pontosan ugyanannyi lehetőség van. Ezzel te is tisztában vagy csak megint keldet a hangulatot és valótlanságokat állítasz. Miért jó ez neked?

"Szal nem tudsz mondjuk így: alternatív forrásból progit szerezni? Hát öcsém, így jártatok! De ne akarjál már megetetni, hogy ez most neked milyen jó!"

Most vagy komolyan (sokadjára) nem vagy tisztában azzal, hogy miről beszélsz vagy szándékosan vagy rosszindulatú.

"Szal köszönöm személyszerint neked is, hogy azzal hogy te nagyboldogan kicsengeted a progi árát, azzal támogatod azt is, hogy ugyan ez a progi, olcsóbban, ne adj isten ingyé, kijöjjön droidra is."

Azért a valóság az, hogy ami nem megy droidon az előbb utóbb el is tűnik onnan. Számtalanszor olvastam hallottam fejlesztőtől, hogy droidra valószínűleg már nem csinálja meg a legközelebbi programját mert nincs értelme. Nem véletlenül van minden elemzőnek baja a google market kínálatával. Persze ilyenkor ezek az elemzők apple bérencek mert nem azt írják amit hallani szeretnétek.