• M2
    "Bár ha jól sejtem két azonos izü tea közül az lehet csak a nyerö ami elött egy "i" betü is áll, es a filterből legalább egy harapasnyi hianyozzon. Az a jo az a nyerö."

Megint a saját fejeddel gondolkozol és rám akarod kivetíteni. Nem vagyok én semmilyen fan, pláne nem Apple. Csak javítom az ordenáré hülyeségeket, amiket össze bírtok itt hazudozni.

"Komolyra forditva kedves almahivek : igazsag szerint ellenorizni kellene ennek a statisztikanak a hitelesseget es a kiallito elemzoket is."

Ezeket a statisztikákat számítógépek készítik, pontos adatok alapján, naprakészen. Ejnye-ejnye, megint a saját szavahihetőségedből indultál ki!

"Az ertelmezes ketfele lehet szoftvereket tekintve: A buta almasok megveszik a cuccokat az appstorebol (mast nem id tudnak tenni) az androsok meg a legtobb progamot ingyen is le tudjak tolteni. igaz ami jo mind ket platformon meg kell fizetni."

Látom ezt sem sikerült értelmezni. Ugyanarról a szoftverről van szó, ami megjelenik mindkét platformon. Egyszerre. Ugyanúgy. Még amikor ingyenes is, akkor is jobban fogy az almások boltjában - azaz sokkal aktívabbak. Nem májerkedésből vettek okostelefont, mint sok Androidos.

"Alulfizetett fejlesztokrol meg annyit hogy munkaspisti cege embertelen berekert gyartat alkatreszeket embertelen munkamorallal alkalmazza az apstore alkalmazottait nem egy boltjában az allamokban."

Előbb még elbutult hülyék voltak, most meg már hirtelen elkezdtél mélyen aggódni értük?!