Nos én sok mindenre használom a telefont de semmi olyanra amire egy SGS3 nem képes. Mivel azonban amikor vettem a telefonomat akkor az aktuális csúcs SGS és az iphone között 10e azaz TIZEZER forint volt a különbség (ennyivel volt drágább az iphone), ezért vettem magamnak a bátorságot, hogy az vegyem ami már bevált (régebben is iphone-om volt) amihez már van több száz letöltött alkalmazásom, sőt van több tucat kifizetett és megvett alkalmazásom, ismerem a használatát, jobban tetszik a designja és a koncepciója - az a bizonyos harmadik láb - azaz ha frissítés jön akkor azt én aznap megkapom, ha akarom akkor egy gombnyomásra telepítem a frissités után minden ugyanott lesz ahol volt, egy öregasszony meg tudja csinálni (ugye androidnál nem ritka, hogy hónapokat kell várni, hogy az új verzió a te telefonodra is elkészüljön ha elkészül egyáltalán vagy bizony fel kell rá heggeszteni), a szék harmadik lába még hogy ahol frissíteni tudok, ott backupolni is és itt központosítva elérem az elérhető szoftvereket amiket már átvizsgáltak tehát nem kell aggódnom miatta, hogy virus vagy rosszindulatú kód van benne. Ugyanitt elérem a zenei kínálatot is ahol minden számba bele tudok hallgatni vásárlás előtt, ugyanitt elérem kedvenc podcastjaimat is amit automatikusan szinkronizálódnak bejelölés esetén, nekem csak jelez a telefonom, hogy új rész van nézhetem ha akarom, de ugyanitt elérek többezer rádióadást is, elérek többezer tudományos és oktató anyagot (iUniversity). Nos nekem kb ezt jelenti a szék harmadik lába ami bőven megér NEKEM tíz ezer forint különbséget. Sőt igazából akár 50-et is megérne szó nélkül csak ez az icipici különbség.
Tudom, hogy ezek is elérhetők androidon csak egyelőre nem így központosítva. A google is látja ezt nem véletlen próbál ő is ezen az úton haladni (most indul ugye a music store ha jól olvastam).
Nos kielégítő a válaszom? Ha van kérdés szívesen válaszolok.