• narumon
    "Nem akarsz PC világot? Hát milyet akarsz? Mitől PC világ az Android, és ha az, az miért baj?"

Nem, nem akarok PC világot. Azért PC világ mert szegmentált, sasolod a hardver felépítéseket, nézed, hogy a program fut-e azon vagy sem, ha kijön egy olyan szoftver ami nem fut rohansz telefont cserélni. És azért baj mert én ezt nem szeretem. PC-nél is ezért vettem játékra konzolt, mert eljutottunk arra a szintre, hogy jött egy új játék. Érdekel? Vegyél nagyobb videókártyát mert a meglévőn szaggat. U T Á L O M!

"Annyi marhaságot beszéltek, hogy az kétségbeejtő."

Hát igen a tutit és az okosat csak te mondod.

"A lényeg pedig az volt a kérdésemben, hogy egy olyan figura, mint narumon, aki az iOS-nél még az Android-ot is kevésbé ismeri,"

Furán hangzik ez főleg az első fele amikor az iOS-be meg te sültél bele számtalan alkalommal mégis osztod az észt.

"sőt tanújelét adta, hogy a WinMo is földöntúli volt neki,"

Értem tehát ha ki merem jelenteni HASZNÁLAT UTÁN a WinMo-ra, hogy SZAR, akkor az szerinted csak azért lehet mert földöntúli volt nekem. Nem semmi logikát van ecsém.

"honnan veszi a merészséget, hogy egy oprendszert fikázzon."

Bagoly mondja? Egyébként megint szelektíven olvastál és szellemekkel hadakozol. Amit állítottam az úgy van! Meg tudod cáfolni? Nem. Akkor meg? Azt is számtalanszor megbeszéltük már, hogy örülök neki, hogy te megeszed a moslékot, mert hát miért is fikázhatnád ha nem vagy szakács és nem értesz hozzá, hogy hogyan készül...

"De miért kell állandóan hulyeségeket beszélni?"

Khm. A hülyeséget MEGINT te hordod itt össze nem tűnt még fel?

"Ráadásul, ha valamelyik PC világ, az a WinPho, azt meg éltetitek..."

Kicsoda? Hol? Én biztos nem éltetem, annál is inkább mivel új Wines telefont még nem használtam ezért nem ugatok bele. (Ráadásul a PC világtól így olvasva pont messzebbre esik mint az android, ugyanis vannak minimum hardver követelmények, szabályok, stb)

"Komolyan kérem, csak ahhoz szólj hozzá, amihez nem vagy ennyire popi"

A gond a szokásos, megint megsértődsz, levegőben vagdalózol és szépen lassan átmész alpári stílusba anélkül, hogy el tudnád mondani mi a gondod, vagy bármivel alá tudnád támasztani a mondanivalódat. Megint neki állsz és jössz olyan dolgokkal AMIK NEM HANGZOTTAK EL. Valahogy neked ez a mániád. Idejössz és mindjárt megmagyarázod, hogy olyanokat mondtunk amit nem mondott senki.

Azt meg hagy döntsem már el én, hogy nálam mi fontos egy telefonba meg egy rendszerbe, és ha zavar a szegmentálódás az hagy legyen már az én magánügyem. Tudod ha nem tetszik a barna szín kocsiba, akkor hiába magyarázol nekem, hogy milyen hülye vagyok, akkor sem fogok barna autót venni.