• narumon
    #158
    "htc, xperia széria, samsung, nokia széria legerosebbjei azert teljesitmenyben elverik a gyumolcsos telefont."

    Már amiben. Tudtommal jelenleg nincs olyan telefon a piacon ami egyértelműen erősebb lenne az i5-nél. Olyan van ami processzorban erősebb, de az VGA-ban gyengébb.

    "Nem beszelve a szoftveres design igencsak kifuto felben levo designjarol."

    Ezt nem értem. Ez alatt mit értesz?

    "Az androval csak egt baj van. Szetdarabolodott."

    Igen, nekem ez a legnagyobb bajom vele. Tiszta olyan mint a PC piac, és hát én azt is utálom már rendesen (bár az utóbbi időben a konzolok megjelenésével sokat javult a helyzet).

    "De akarmit is mondtok az almas felhasznalok nagytomege ki sem ismeri, nem is tudja mire kepes a telefonja."

    Ehhez képest minden statisztika azt támasztja alá, hogy ők használják jobban a telefonjaik funkcióit.

    "Barmikor be lehet bixonyitani az ellenkezojet.... csak hajra...markahuseg moge bujhattok,"

    Ez meg nem érv. Tudod a legnagyobb baj, hogy ezek szerint te is meg az összes többi ember SZERINTEM véleménnyel jön. Lehet ilyen véleményed csak ne hidd azt, hogy biztos úgy van minden. Mert ha ilyen cikknél valaki linkel azok mi szoktunk lenni a "másik oldal" az valamiért ezt mindig megkerüli. Itt a lehetőség, legyél férfi és linkelj egy forrást, hogy honnan szeded azt, hogy az iphone tulajok nem ismerik a telefonjukat ellentétben az androidosokkal!

    "de mondjatok miery pont a sznob-mumajer kategoria jut a nrmalmasoknak az eszukbe ha eppolos emberekre gondolnak."

    Én egyetlen normális embert sem ismerek akinek ez jut róla eszébe. Az, hogy neked ilyen a baráti köröd esetleg arról nem tehetek. Vannak tipikusan Magyarországon olyan emberek akik egy BMW-ről vagy Merciről is már rémálmokat asszociálnak. Ez legyen az ő problémájuk. Azonban ilyet normális, gondolkodó embertől soha nem hallasz. Ez általában az "agyhalottak" kedvenc védekezése a valóság ellen. Úgyis mondhatnám, hogy ez az ő valóságtorzító mezőjük. Érdekes módon külföldön ilyenbe nagyon ritkán fut bele az ember, itthon még tanulnunk kell a toleranciát és más emberek elfogadását.

    "Ui.: nem homogen a kornyezetem....en magam is napi szinten kell, hogy dolgozzak apple termekekel es androkkal egyszerre. jo kerdesek, kivancsi vagyok a valaszokra.. ;)"

    Semmit nem kérdeztél máskülönben válaszolnék rájuk. Ha meg napi szinten dolgozol mindkettővel akkor magadat is műmájernek gondolod? No ez az érdekes kérdés. Az én sommás véleményem az egy óvodás frázis; aki mondja másra az mondja magára. Roppantul észrevehető, hogy aki minden cikknél sznob-ot kiált ő a legnagyobb sznob, aki műmájerezik az valószínűleg az is, és a buzi kiált előszőr buzit a másikra. Hát ilyen ez a forumos "szakma"...