mateist64#156
Idõm még sajna nem volt vegignezni a mobilszolgaltatok kinalatat viszont az erdekes okfejteseket elolvastam. :) htc, xperia széria, samsung, nokia széria legerosebbjei azert teljesitmenyben elverik a gyumolcsos telefont. Sot a lekerekitett stilusra formazatlan elmeju embereknek is jobb ha tagabb es masabb is lehet a " telefon élmény" Nem beszelve a szoftveres design igencsak kifuto felben levo designjarol. persze az egyszeru, vizualisan korlatolt tomegembereknek nagyon is jo ez a szappantarto , es a 100adszor is ujra bemutatott spanyolviasz. Az androval csak egt baj van. Szetdarabolodott. Majd megvaltozik ez meg. Prociban es programokban az igazan fontos es minosegi programok mindket platformon megtalalhatoak. De akarmit is mondtok az almas felhasznalok nagytomege ki sem ismeri, nem is tudja mire kepes a telefonja. Barmikor be lehet bixonyitani az ellenkezojet.... csak hajra...markahuseg moge bujhattok, de mondjatok miery pont a sznob-mumajer kategoria jut a nrmalmasoknak az eszukbe ha eppolos emberekre gondolnak. Ui.: nem homogen a kornyezetem....en magam is napi szinten kell, hogy dolgozzak apple termekekel es androkkal egyszerre. jo kerdesek, kivancsi vagyok a valaszokra.. ;)