• NEXUS6
    "Miért iphone-on mennyi szerinted? Egyszer jailbreakeled a telefont (ami egy program elindítása és a képernyőn való utasítások követése). Utána akár közvetlen telefonról letöltheted a programot ami automatikusan installálódik."

Szerintem még is csak ez lehet a fő oka annak, hogy iP-n többen fizetnek. Az emberek elég szabálykövetők, általában észnélkül. Ha valamit el lehet érni egy egyszerű dologgal, de annak nincsenek tisztában a jogi következményeivel, akkor még azt sem teszik meg, hogy ezeket letisztázzák. Inkább egyáltalán nem kockáztatnak. A Jailbreak szerintem sok embernek már határeset, lehet vele warezolni, akor ez egy warezolós progi.
    Az andrónál nincsen még ennyi akadály sem, ergo az emberek mennek, mint a birkák, mindent lelegelnek, letöltenek, ami a kezükbe esik.
    Mindkét jelenségre ugyan az a kisebb ellenállás felé mozdulás, (gyak lustaság) a magyarázat.

"Szerintem meg a vásárlási kedv azért nagyobb mert megértik, hogy jól felfogott érdekük, hogy szoftvert vegyenek hiszen ezáltal biztosított a MINŐSÉG."
    Az igen! Te aztán rendesen bízol az emberekben. Bizonyos szempontból irigyellek is érte.

"Ahan neked mindenki műmájer aki nem lopni csalni hazudni akar. Szerinted az rendben van, hogy soha nem veszel zenét, soha nem veszel filmet, soha nem veszel PC-s szoftvert, soha nem veszel semmilyen szellemi terméket. Hát hallod örülök, hogy nem úgy gondolkodom mint te."
    Ez a soha kicsit túlzás.
    De hasonló rugalmassággal kezelem a kötelezettségeimet más gazdasági, vagy jogi szereplő felé, mint ahogy ők is értelmezik azokat.
    Ez nem egy jó magatartás, ez az a gondolkodás, ami miatt ez az ország ide jutott. Sokkal több írott és íratlan szabálykövetésre, gyakorlatilag a társadalmat összetartó bizalomra lenne szükség.
    Csakhogy a rendszerváltás arról szólt, hogy lexarhatod a jogszabályokat az államot és ezt a nagyon forradalmi lelkesedést az emberek azóta is magukénak érzik, lásd pl adómorál. Plusz még időről időre a politikusok voltak kedvesek a társadalom különböző rétegeit is egymás ellen fordítani.
    Egy széteső társadalomban guberálgat az ember, próbálja a romokból kiszedni az értékesebb darabokat. Igen én és ezt csinálom, de hogy büszke lennék rá, azt azért nem mondanám.

"Itt a mérték a lényeg. Konzolon sokkal egyszerűbb a kalozkodás mint PC-n, mégis jóval több játék fogy konzolra. Az ok itt is egyszerű - a mérték..."
    PS1-en nem volt egyetlen oridzsi játékom, PS2-őn 1-2. PS3-on az összes az, van vagy 30. Most jobbára ott porosodnak a polcon. Ebben a trendben benne volt az is, hogy kb ilyen arányban lett egyre nehezebb a gépet hekkelni, meg egyre kevésbé vert földhöz 1-1 új játék megvétele.
    PC-s játékból ami tetszik, pláne ha a online-hez is kell azt megveszem. Sőt veszek néha leárazott olcsó gagyikat, amiket egyszer sem telepítek fel, de talán valamikor lesz rá időm. De ettől még nem gondolom, hogy én vagyok a grállovag, ha találok valakit aki nálam többet warezol!!!!

"Gyak aki tisztában van a helyzettel az mind ezt mondja. Olyan írást még nem találtam ugyanis a neten ahol azt fejtegetnék, hogy a google store a legjobb és a legigényesebb."
    És aki nem ezt mondja, az nincs tisztában a helyzettel?
    Ahogy tudom a Play store-on van a legtöbb letölthető stuff a nagy platformok között. Namost szinte minden ott van, ami ott van a Apple store-on, plusz olyan igényesebbnek mondható dolgok, amelyek ott nincsenek, plusz rahedli gagyiság.
    Ettől lenne rosszabb, hmmm furcsa gonddolkodás.
    Valaki kényszeríti talán ezeket az elemzőket, hogy a gyíkságokat is letöltsék?