• narumon
    "azért annál lényegesen bonyisabb warezt telepíteni egy ipohe-ra, mint hogy letöltöm a telepítőt akárhonnan, oszt elindítom, csak mert andron kb ennyi. Ja nem, ki kell még pipálni egy beállítást is, bocs."

Miért iphone-on mennyi szerinted? Egyszer jailbreakeled a telefont (ami egy program elindítása és a képernyőn való utasítások követése). Utána akár közvetlen telefonról letöltheted a programot ami automatikusan installálódik.

"Az hogy az a néhány extra lépés úgy tűnik jelentősen növeli az iphone progik esetén a vásárlási kedvet szerintem a következőket jelenti:"

Szerintem meg a vásárlási kedv azért nagyobb mert megértik, hogy jól felfogott érdekük, hogy szoftvert vegyenek hiszen ezáltal biztosított a MINŐSÉG. Másrészről az átlagos iphone szoftver ára 1-2EUR ami szerintem senkit nem vág a földhöz. Akcióban mindig van 0.90 cent-es szoftver. Tehát nagy valószínűséggel még akinek Jailbreakelt a telefonja az is vett már valamennyi eredeti szoftvert. Legalábbis én nem ismerek egyetlen iphone usert sem aki nem vett volna még semmit (vigyázat! nem állítom, hogy nincs ilyen, de nyilván androidnál sokkal nagyobb ez a szám).

"- Műmájerek, inkább megveszik, csak hogy elmondhassák, hogy kifizették, mert ŐK ki tudják!"

Ahan neked mindenki műmájer aki nem lopni csalni hazudni akar. Szerinted az rendben van, hogy soha nem veszel zenét, soha nem veszel filmet, soha nem veszel PC-s szoftvert, soha nem veszel semmilyen szellemi terméket. Hát hallod örülök, hogy nem úgy gondolkodom mint te.

"Nem azt mondom, hogy a warezolás olyan jó, de amikor van rá lehetőség, akkor felmerül, hogy miért nem csinálják az emberek."

Itt a mérték a lényeg. Konzolon sokkal egyszerűbb a kalozkodás mint PC-n, mégis jóval több játék fogy konzolra. Az ok itt is egyszerű - a mérték. Biztos van aki büszkén veri a mellét, hogy még soha nem vett egyetlen játékot sem pedig minden nap játszik, én inkább annak örülök, hogy a Blizzard termékek vagy éppen a Mass Effect sorozat ott van a polcomon - pedig ez utóbbit azután vettem meg miután végig játszottam - de nagyon nagy parasztnak éreztem volna magam, ha egy ilyen profi játék elkészítését nem támogatom. És várom a folytatásokat.

"Na most akkor minden elemző, vagy csak bizonyos elemzők mondják ezt, vagy hogy a faxombea ez van akkor most?"

Gyak aki tisztában van a helyzettel az mind ezt mondja. Olyan írást még nem találtam ugyanis a neten ahol azt fejtegetnék, hogy a google store a legjobb és a legigényesebb.