Avagy: Ami a Bibliából kimaradt
  • MaRee
    Huh, mintha évekkel ezelőtti önmagam olvasnám :)

Nincs mit összeegyeztetni a tudománnyal, a tudomány jelenleg nem ismeri mi történik a halál után, így nem ütköznek az elméletek vele, egyedül a többi valláséval.

Kérlek tegyél fel kínos kérdéseket, megpróbálok legjobb tudásom szerint válaszolni rájuk. Én nem nagy fantáziájú valakik internetes koholmányai alapján raktam össze a világnézetem és a "hitem", aki jár az NWO fórumba, tudja mennyire elítélem ezeket.

Amire bizonyítékot követelsz, például a lélek létezésére, vagy akár a karmára, a modern tudomány eszközeivel sajnos jelenleg még nem lehetséges bizonyítékot adni, de ne félj, nagyot változik majd a világ :) De javaslom ha érdekelnek ezek a kérdések, nézz utána, hogy pl. hogy választják a Dalami Lámát (vagy más embereket pl Tibetben), vagy keress rá a regressziós hipnózisra. Ennyi "modern bizonyítékot" tudok mutatni, ezen kívül csupán 3-4000 éves védikus mesekönyvekből (Bhagavad Gíta) és hasonlókból tudnék idézni. :)

"
    | ma 22:54 | privát | galéria | válasz | #451
    Ez nekem annyira hihetetlen, hogy hogy tudtok ilyeneket elhinni, írni, hogy tudjátok összeegyeztetni ezt a valósággal, tudománnyal. :D A kínosabb kérdéseket, amin el kellene gondolkodni, azokra csak kitaláltok valamit azok alapján, amiket olvastatok, pedig azokat is egy nagy fantáziájú valaki találta ki. Bizonyítékokat nem is követelek, mert csak az ellenkezőjére van, de fantáziával azokat is ki lehet magyarázni valahogy. :D

"Szebb ajándék nem is lehetne, megtapasztaltad amit kell..."
    Te is kevered az egót és a jelenlegi testedet a valóságos önmagad fogalmával. Aki most vagy ebben az életedben, Kovács Pista, elfelejt dolgokat. A leked nem. Az egész dolog egyébként sem emlékekkel operál, hanem a karma törvényén és tapasztalatok útján fejlődsz. Nem fogsz emlékezni rá következő életedben, ha megöltél valakit, de a lelked tudni fogja, és a karma törvényeinek értelmében el fogod szenvedni ugyan azt, amit te tettél mással. De gyakran nem is kell egy következő életig várni ezzel. Aki kardot ragad... :) És igen nagy ajándék a feledés, itt is ajánlani tudom Szepes Mária Vörös Oroszlán c. művét, ami egy olyan ember életútját dolgozza fel, aki nem felejti el az előző életeit. Nem épp kellemes.

"Hogy lehet előre eltervezve, amikor ez megint millió itteni dologtól, például más emberektől is függ?! ..."

Születése előtt onnan tudja, hogy sorozatgyilkos lesz, hogy ezt az életutat választja a következő inkarnációjába, az áldozatai pedig az áldozat szerepét. Ennek a megértésére szolgált volna a kis mesém a 444-es hozzászólásban, de valószínüleg hasznosabb dolgokkal töltötted épp az időd ahelyett, hogy elolvasd. Egyébként meg a MINDENHATÓ teremtő ISTEN, aki maga a mindenség(nem Jahve meg Allah és díszes kompániájuk), szerinted nem képes ilyen csip-csup dolgokat összeegyeztetni? :)

Minek büntetni az ilyesmit ha előre meg van írva meg megint újraszületünk? Kérdezd meg azoktól, akik a törvényeket hozzák. És egyébként is, az emberiségnek sajna nagyobb hányada hisz abban, hogy a pokol tüzén visít majd lassú tüzön sütve egy örökkévalóságig vélt vagy valós bűnei miatt, mint abban, hogy jelenlegi teste csak egy ruha, amit távozás után ledob, és újat vesz majd fel.

Egyébként meg hogyne tudnák megtapasztalni milyen sorozatgyilkosnak lenni, hisz valaki azért kerül börtönbe, ha megöl valakit, nem azért, mert arra gondol, hogy milyen jó lenne kibelezni most öt-tíz embert.

Sajnos ezen a bolygón ahol mi vagyunk, ezen a fejlettségi szinten ez megengedhető, a védikus tagolás szerint a Föld a "pokolvilágok" közé sorolandó a nagy kozmikus játszótérben.