Szefmester#31
Mond ezt a cégeknek. hiába van meg legálisan egy játék, ha kéri a lemezt a játékhoz. Ha meg crackelem akkor bukom az online mókát. (még ha én konkrétan nagyon ritkán játszom úgy).
Mellesleg ez a rinyagép azon az állásponton van hogy nem hiányos gépet akar venni, hanem ha nem kell a dvd akkor kikapja, beletol a helyére vagy egy tartalék aksit, vagy egy hdd/ssd keretet és örül neki. Ellenben ha nincs a gépben alapból dvd/bd akkor baszhatod a cserélgetősdit. De persze nektek gondolom fontosabb hogy 2mm-rel vékonyabb legyen a gép és 20 dekával könyebb, mert a csoffadt karotokban már nem bírtok el egy pár kilós masinát, a táska meg úgy lehúzza a girhes vállacskáitokat hogy megfájdul a hátad és akkor egyből szaladsz vernyákolva a doktorbácsihoz.
Vegyél egy Alienware gépet, javaslom az Avengert, majd vegyél egy baltát is, és csengess be az öregekhez a családi házaknál hogy jöttem felaprítani a fát. Na akkor majd jó kondiba leszel, és nem fog zavarni egy optikai meghajtó súlya! :)
Felejtsük már el hogy notiban nem kell lennie. Subnotikban, nettopokban, és ultrabookokban oké. Azok annyira kis használhatatlan vacakok hogy a kutyának sem kell, meg persze a divat miatt nem lenne szép dizájnja. De egy notebook (ami 14"nál kezdődik) vagy egy laptop (ami sztem 17"től) már ez a kenyérszelet súly már nem oszt nem szoroz. Persze vannak akik vinnyognak és haladjunk haladjunk, aztán meg ott fog állni egy lemezzel a kezében és nem tudja hova bedobni. :D