TomDantes#528
Ez a játék egy szar. Nem szoktam valamit szarozni, de ez egy elmebeteg hülye fos. Ez komoly? Ez egy autóversenyzős játék?
A veresny úgy indul, hogy eleve utolsó vagyok, mi a faszom? Az ellenfelek 500 méterrel előttem, mire engedi indítani a kocsit...mi ez?
Oké, versenyzünk, vezetek, már majdnem beérek a célba...erre bam-bam-bam mindenki megelőz, nem értem hogy értek be? A rendőrök keresztbe álltak nekik, felborultak, félre mentek...hogy értek utol? Nehogy valaki azzal jöjjön, nem tudod irányítani szarul vezetsz...egyszerűen mintha behúztam volna a kéziféket ők meg 500-al mennének. Apró kis csalás? Mi ez?
Na, nézzünk valami más verseny módot. Időre kell távot teljesíteni, tök jó...de akármitcsinálunk meg, jön a teljes harmadik ukrán front kergetni? Nagy nehezen lerázom a rendőröket, na, nem messze a garázs, vissza gurulnék...3 másodperc és ismét kergetnek...mi ez?
Értem én illegális autóverseny, de a faszom, ne állandóan kergessenek már. Kurva idegesítő.
De legalább szép, és jól fut. ezt aláírom.
De ez nem az én játékom, egy autóversenyes játéktől, autóversenyt várok. Nem ilyen őrült elmebeteg hülye szart. Ebbe mi az élvezet, valamit teljesítek: rendőrök.Örökkön-örökké.