• BrockSamson
    #19
    Nem allitom, hogy tavol allna az androidtol a lag vagy az akadozas. A Tegra 2-es tablak peldanak okaert eleg hajlamosak voltak ra. En az elso Asus Transformerrol valtottam Galaxy Tab 7 Plusra, igaz inkabb a meret, mint a teljesitmeny miatt. A teljesseg kedveert hozzateszem, hogy egyik eszkoznel sem a default feluletet hasznalom, hanem ADW Launcher Ex-et. Egyik android elony, hogy azt a launchert alkalmazza az ember, amelyik legjobban bejon neki.

    Minden esetre en semmifele akadast, lassulast nem tapasztalok es meg csak nincs is frissitve az eszkoz es nem hasznalok semmifele task-killert (a tevhittel ellentetben az android igenis kilovogeti a folos appokat). Raadasul azota ketszer erosebbek lettek a procik es az android is optimalizalva lett. Szoval mig jelenleg minden medium minden cikkbe bele kell irni megnyugtatas keppen, hogy nem akadozik a cucc, egy ev mulva ez mar fel sem fog merulni.

    (Nem ugy mint Engadget-nel, akik MINDEN tablet es telefontesztjukbe beleirjak, hogy ez eszkoz gyujti az ujjlenyomatokat. Valahogy ez naluk beakadt.)