• caius marius
    #49
    "Lehet csak nekem vannak ilyen allűrjeim, vagy én vagyok túl igényes, de egérmozin se filmet nem vagyok hajlandó nézni, se böngészni nem vagyok hajlandó..."
    Ez inkább már csak ízlés dolga. Én személy szerint simán megnézek egy filmet táblán is. De ha minden kötél szakad akkor a telómon is. Sőt böngészek is rajtuk, meg hszket irkálok, meg még egy nagy csomó dolgot használok ezeken az eszközökön. Pl. kínai nyelvtanulásra nem tok jobbat mint az androidomon jelenlévő programok. Kerestem pc-re is, de arra nem találtam fele olyan jót sem. Az pedig, hogy a billentyűzetem egy pillanat alatt váltom ilyen olyan nyelvre, hát 很好! :)
    Ja, még egy plusz pont, hogy a mobil megjelenés mellé nem kell a hülye reklámokat elviselnem.
    Szóval szerintem ezek az eszközök nagyszerű dolgok. Arról álmodni is kár, hogy a PC megmarad ebben a mivoltában. Adok neki kb. 10 évet, de lehet, hogy annyi sem kell és alapjaiban fog ez az egész megváltozni. A hangalapu szövegbevitel a legtöbb esetben szükségtelenné teszi majd, a szerintetek nélkülözhetetlen, fizikai billentyűzetet. Ha pedig nem leszel helyhez kötve akkor minek ülni a gép előtt? Ahh... még belegondolni is hátborzongató, hogy milyen változások előtt állunk... Lelki szemeim előtt már látom a tökélyre fejlesztett Google szemüvegben mászkáló társadalmat, ahol a PC-s korszakra már csak mint a múltra gondolnak vissza. Mondjuk ebből a szemszögből nézve a táblagépek is csak egy állomás.