sw7_640x282.jpg
  • Pares
    Látom tartós lelki traumát okoztam azzal, hogy az összes értetlenkedő ökörségedet megválaszoltam.

"Finn: Mert tudom. (micsoda válasz :DDDDDDDD) Csak Rey miatt jöttem."

Nem azt mondta, hogy "Mert tudom", hanem hogy "Nem tudom" (I don't).

"Solo: Képzeld csak, az erő nem így működik."

Hát igen, talán mert hármójuk közül egyikük sem Erő-érzékeny?!

"Jah és még valami. Biztos megtudja valaki magyarázni, hogy hogy lehet az, hogy Kylo megérzi kilométerekről az apja jelenlétét mikor megérkeznek a bolygóra, pedig Solo nem jedi ugyebár (és ne jöjjön azzal senki, hogy mert az apja). De Rey-t, akiben tombol az erő, nem érzi, nem találják a bázison........"

Mert szerinted ez a megérzés úgy működik, mint a GPS? Érzi, hogy nagyjából merre és hol van, de amikor már a közelébe kerül, akkor gondolom "túl erős a jel", vagy mittudom én. Solo-t meg igenis azért érezhette meg, mert a vére. Vagy akár mi. Úgy könnyű mindenre legyinteni, ha még le is írod, hogy a lehetséges magyarázatot nem fogadod el.

Olyan kibaszott szánalmas és izzadságszagú, amit művelsz, hogy még neten keresztül is érzem a bűzöd. Nem tetszett a film? Oké. Mindenhol logikai bukfenceket látsz, még ott is ahol nincs? Oké. De akkor mi a faszt keresel még itt, ha ennyire utálod a filmet? Ha nekem nem tetszik valami, akkor még arra se veszem a fáradságot, hogy valahova írjak erről, nemhogy teleszarom a film topikját szőrszálhasogató, értetlenkedő ökörségekkel.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.12.29. 17:46:04