Star Wars 7-8-9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
érdekes hogy az ep1-2-3-at lehet utálni :)
(most nézem újra őket, szerintem csúcs jók)
Az erohasznalat pedig teljesen olyan mint anno Luke-nal
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.12.27. 22:32:52
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A messzi-messzi galaxis egyik "legkegyetlenebb" figurája, Darth Vader, a sötét oldal és Palpatine befolyására sem képes megölni a fiát, de még végig nézni sem tudja a halálát. Ezért az én Star Wars-omban Han és Leia szerelemgyereke nem öli meg az apját.
A Jedik az erőhasználatot évekig tanulják egy mester mellett, és nem autodidakta módon éreznek rá. Számomra Rey varázsütésre történő fejlődése az SW IV-V-VI erőhasználat megcsúfolása.
A Halálcsillag II megközelítése, erőterének kikapcsolása és elpusztítása az SW VI. rész több mint felét kitöltötte. Ezért az erőtéren keresztül repülés az egész mesebeli erőtér és pajzs védelem nevetségessé tétele, és egy újabb szemenköpése az eredeti trilógiának.
Megértem a biztonsági játékra való törekvést a forgatókönyvet és rendezést illetően, de ennél jobban kidolgozott történetet vártam.
Csalódás, hogy ennyi pénz és ilyen sok jeles koponya csak ezt tudta összehozni.
Látvány: 10/9
Zene: 10/6
Sztori: 10/4
Színészi teljesítmény: 10/8
A semmihez képest jobb, de számomra nem méltó folytatása az SW IV-V-VI-nak. A mozijegyem árát pedig tekintsék szerény hozzájárulásomnak a filmművészet megreformálásához.
:
konkrétan ezt mondja annál a résznél amikor a darth vader sisakhoz beszél:
bocsáss meg...megint érzem...a fény csábítását...a nagy vezér érzi rajtam...mutasd meg a sötét oldal erejét ...mutasd meg és én befejezem amit elkezdtél ,nagyapa...
itt még nincs Rey, meg apu meg stb
A film eredetileg csak simán Csillagok háborúja volt,nem volt trilógiának eltervezve nem volt folytatás. A sok rajongó és a teróiagyártás, ötletelés miatt lett folytatás.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.27. 14:28:22
Eredetileg nem is akart trilógia lenni...:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.27. 14:24:49
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.12.27. 14:22:52
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.12.27. 14:21:22
Persze van aki csak azt látja, hogy megsérült és emiatt nem tudja használni az erőt. :) Miközben szó nincs erről, a képzetlensége miatt van ez, mivel Snoke még nem képezte ki rendesen.
A film elejen latunk egy eros kylo-t aki folyamtosan epul le a film vegere...kiserti a feny...apjat ugyan sikerul megolnie,de teljesen kikeszul...minden szinrelepesevel egyre gyengebb...
Raadasul megserul mert mar akkor sem tud koncentralni...a vuki loveset se tudja kivedeni...
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.12.27. 14:10:18
Oh persze gondolom vívódott,nem pedig az történt hogy befejezze a nagyapja küldetését :) Gondolom ez okból vágta le Luke tanítványait is a vivódásában.
Mondom, olyan imbecileknek mint te, lesz még a következő részekben Kylo karakterével pár meglepetésben része, ha még ezen egyszerű tények felfogása is magas.
Engedd el...
Szadba van ragva megse megy at mit latsz:)
Szerintem pont az olyanban eros a film ,mint amiket hianyolsz...ilyan szinren helyen vannak az apro reszletek h az hihetetlen...
na jó, amikor a vezérlőpultokat aprítja, az se rossz
ezeknek valahogy van súlya/jellege
és hát ügye évtizedekkel később is megmaradhatott, hiszen a hadsereg nem arról híres hogy gyorsan változtat
Ez van amikor ellentmondásba kerül önmagával valaki és kétkulacsos játékot űz,mikor más igazát képtelen elfogadni miközben egyszerű jeleneteket se tud felfogni, mint te.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.12.27. 13:39:23
Szerintem meg nem.
<#kuss>#kuss>
sőt, mindez amit leírtam, szerintem vader külsejébe (főleg a sisak arcára) van valami brutál zseniális módon beleművészkedve. épp ezért nem lehet mondani az sw ep4-5-6-ra hogy primitív a története, ugyanis az egyszerű történetet kiegészítik az ilyesmi vizuális utalások is.
és mindezek a finomságok és mélységek totálisan hiányoznak az új részből.
K anyázás pedig nem volt csak felvilágosítás amiért a szerinted jogos kritika több sebből vérzik, hiába emeled ki nagybetűvel,amiket írtál zsinorba cáfolható baromságok,kezdve a karakterek összevetésével.
Attól hogy Rey kinek a lánya meg attól hogy Kylo hasonlítani akar Vaderhez,még a hátterük és történetük teljesen más és teljesen más karakterű emberekről beszélünk. Ráadásul Kylo bármilyen hihetetlen nem Vader miatt hordja azt a sisakor, hanem az a sisak a Ren lovagjainak sisakja....:)
"Az ad hominemért az elején kapnál valamit, de nem fogsz. Csak annyi, ha érveken túl csak ennyi megy, akkor inkább csitt. Oké? Azt hiszem picit többet tudok az eredeti trilógiáról, mint te. Még meg se születtél, amikor én már láttam azokat. Szóval arcból picit vissza."
Ó, az irónia...
"hogy a VALÓS és JOGOS kritikát sem tudjátok kurvaanyázás nélkül lenyelni"
Ja, persze, mert te aztán letudod, látszik is az első hozzászólásodban, amiben kapásból jó néhány hülyeséget és sarkított példát sikerült leírnod.
"Ren hibája, hogy nem félelmetes. Akit mindenféle előképzettség nélkül el tud verni a teljes rookie főhős, az nem félelmetes ellenfél."
Hiba? Látod, azért se lehet komolyan venni a te "valós" és "jogos" "kritikádat", mert még azt se bírod felfodni, hogy Ren karakterét eleve nem egy Maul-hoz vagy Vader-hez hasonló kész, félelmetes karakternek szánták. Nem is értem, hogy ezen mit kell egyáltalán magyarázni, mert a filmből egyértelműen látszódik.
Már nem csak unalmas, hanem izzadsgászagú is, amit csinálsz.
Kaptunk egy hommage-t ,es uj szeretheto karaktereket hozott be szerintem...
A prequel -t meg szereti az ember meg erdekes bolygok stb-t mutat be ,de ott nekem a karakterek nem ultek annyira mint itt...:(
Óriási volt a tét, nem mertek nagyon újítani, maradtak a jól bevált New hope-nál, ami sokaknak nem jött be...
De nekem óriási élmény volt ezt újra látni ! :) A nem steril, koszos , nem highend környezet is SW védjegy, azt is ideje volt már újra látni ....
És iszonyat látványos is volt, leírhatatlanul jót tett a filmnek ,hogy nem only cgi volt, hanem amit csak lehetett megépítettek.
Lehet disney-zni, de a Birodalom Visszavág óta ez az első igazi SW világ ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.27. 10:38:12
pedig a legtöbb ember erre vágyik, ettől érzi biztonságban magát... olyannyira, hogy egy embertársát is lehülyézi, nullának tartja (finoman fogalmaztam), ha épp nem ért egyet az általánosan kialakult véleménnyel. azaz egy film többet jelent neki mint egy másik ember...
ja és most nézem újra az egész SW-t, épp a baljós árnyakat néztem, nagyon tetszik az egész, teljesen, minden ami benne van :)
tudom, troll vagyok, hiszen az ep1-2-3-ról a csordaszellem azt mondta ki, hogy azt rossznak kell tartani :)
Ezt most nem bantasbol mondtam...
(nem szeretnék ilyen vitába belemenni, mert lehet hogy lealáználak kapásból), sőt lehet hogy több eszem van mint sokaknak együttvéve, és még az EU könyveket se olvastam (na jó nem mindet), hovatovább nem szokásom (sokszor) baromságokat beszélni.
De ha így vagyunk akkor most én is kezdjem el mondani hogy mekkora ez meg az vagy hogy tetszett? Emberek vagyunk. Vannak (vagyis nem igazán) érvek és ellenérvek. Hülyén nézne ki hogy mit a marhák mennénk egy irányba.
A karlendites mar tulzas volt:)
Illetve Snoke-t sem ertem h miert cgi..az eddigi szerepe nem indokolja hogy miert nem maszkkal oldottak meg...tartok tole h lesz ugribugris parbaj majd vele:(