sw7_640x282.jpg
  • no_way
    Nagyon vártam. Megnéztem. Csalódott vagyok. Az én Star Wars-omban Han Solo és Leia Organa megpróbáltatásokban edződött szerelme életük végéig kitart, a halál kivételével semmi nem szakíthatja el egymástól őket. Han eljut a legmagasabb katonai rangig, avagy civilként öregszik meg, az mellékes, de nem válnak külön az útjaik. Ez számomra az SW IV-V-VI sárba tiprása.
    A messzi-messzi galaxis egyik "legkegyetlenebb" figurája, Darth Vader, a sötét oldal és Palpatine befolyására sem képes megölni a fiát, de még végig nézni sem tudja a halálát. Ezért az én Star Wars-omban Han és Leia szerelemgyereke nem öli meg az apját.
    A Jedik az erőhasználatot évekig tanulják egy mester mellett, és nem autodidakta módon éreznek rá. Számomra Rey varázsütésre történő fejlődése az SW IV-V-VI erőhasználat megcsúfolása.
    A Halálcsillag II megközelítése, erőterének kikapcsolása és elpusztítása az SW VI. rész több mint felét kitöltötte. Ezért az erőtéren keresztül repülés az egész mesebeli erőtér és pajzs védelem nevetségessé tétele, és egy újabb szemenköpése az eredeti trilógiának.
    Megértem a biztonsági játékra való törekvést a forgatókönyvet és rendezést illetően, de ennél jobban kidolgozott történetet vártam.
    Csalódás, hogy ennyi pénz és ilyen sok jeles koponya csak ezt tudta összehozni.
    Látvány: 10/9
    Zene: 10/6
    Sztori: 10/4
    Színészi teljesítmény: 10/8
    A semmihez képest jobb, de számomra nem méltó folytatása az SW IV-V-VI-nak. A mozijegyem árát pedig tekintsék szerény hozzájárulásomnak a filmművészet megreformálásához.