Star Wars 7-8-9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://www.akciofigura.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Most azt szeretném megtudni, hogy ebben a SW rebels sorozatban van egy "rejtett" Jedi alias Kanan Jarrus, aki Depa Bilba Padavanja volt, de azt olvastam róla, hogy a születési éve 3244 LY ez milyen időszámítás?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
14 év, majdnem eltaláltam xD
viszont 4 év múlva lesz a 4. rész, tuti hogy fogunk találkozni Solo/Leia/Luke trió valamelyikével
Birodalmi katonák/tisztek/járművek már úgy néznek ki mint a 4. részbe.
Organa senator viszont viszonylag fiatalnak tűnik nekem, és az 1. rész alapján most kezd rá jönni hogy tud lázadóst játszani.
Én olyan 5-10 év köztire tenném a mostani szálat a Birodalom kikiáltása óta.
Nem is kell bevezető szöveg (meg lepődtem kicsit), de majd kiderül több dolog a storyból, hogy mi is történik éppen a galaxisba meg ilyesmi.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez az új Star wars rebels sorozat nem valami jó. Semmi bevezető szöveg, hogy ki-kicsoda, meg hogy mi a történet.
Én úgy látom, hogy ezt a Disney nagyon elszúrta.
Nektek erről mi a véleményetek?
Még egy kérdés. Én úgy tudtam, hogy lesz élőszereplős sorozat. És lesz?
Üdv Imre <#conf>#conf> <#nemtudom>#nemtudom> <#wave>#wave>

http://www.akciofigura.hu
Vagy az a Home One, Ackbar hajója? oO ilyen nagy volt??
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2014.09.21. 13:04:44
a kiszivárgó képek miatt csináltak hivatalos képet, amin a rohamosztagos ellopta a batmobile-t, majd a kiszivárgó sólymos képek miatt csináltak egy videót válaszként, hogy a batmobile a sólyomhoz képest olyan kicsi hogy csak egy kis apró rész lenne a hajón.. :)
egyébként régóta megy az adok-kapok a twitterükön

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.20. 21:21:03
"Nulla tenaci invia est via"
Ez egy gesztus, amit baromira félreértesz, és ahogy olvastam már tőled kommentet, nem ez az első. Már bocs, hogy ezt mondom, de te egy ilyen megkeseredett öregember lehetsz, legalábbis lelkileg biztos.

"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2014.09.11. 22:30:23