frensys#33
..letöltöttem kipróbáltam..kb. 2 órát szórakoztam vele, és azonnal töröltem is, ezt a káoszt ami ott van, valami katasztrófa..! Először is nem tűnik gyorsabbnak a 7-nél, talán a winyót kevesebbet dolgoztatja, de jóval kevesebb progi is van most fent rajta...szóval ez lehet hogy semmit nem jelent. Ellenben van olyan játék nem is egy, amit feltettem és érthetetlen módon elkezd szaggatni, ami 7-en soha nem volt! Néhány hasznos újítás van, cserébe pedig egy rakás szopás-kezdve a teljesen új érthetetlen kompatibilitási zűröktől és a start gomb kiszedésétől, az egeret jobbra/balra víve előjövő rejtett menükön át, a metros lószar erőltetéséig- ami kb. annyira illik egy asztali OS-re, mint egy segglyuk egy konyokre, meg emiatt ilyen skizofrén és atlathatatlan is az egész rendszer! Normálisan használnád az asztali cuccot pl. el akarsz indítani mondjuk ártatlanul egy videót a háttérben, erre a pofádba ugrik teljes képernyőn a metros rémálom, amiből esc-el se tudsz kilépni, és csak kapálódzol, hogy most mi a ...történt, és hogy jutsz vissza oda ahonnan jöttél! Az egesz OS intuítivitásáról sokat elmond, hogy informatikusként percekig kellett keresnem a kikapcsolás opciót, és sehol nem találtam...Szóval szerintem bukásra van ítélve a dolog, a vista-nal is nagyobbat fog hasalni, a win 7 szerintem összességében jóval jobb és használhatóbb rendszer! Pénzt biztos nem adnek a win 8-ért, de ha nekem fizetnenek sem használnám 1 napnál tovább, mert a maradék hajam is megőszülne!