Magyarországon is bemutatták a Windows 8-at

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, jut eszembe: olyan ez a nyóc, mitha egyazon motort akarnánk szerelni robogóba, kamionba, csatahajóba.
Köszönjük, Emese! Izé... István.
b+, ide mennyi ovis jár köpködni az értelmesebb, 8-at fikázó embereket. az ilyen birkáknak való 8-as.

broman191
Részemrõl marad még hosszú ideig a Win7 az asztali gépemen, nem érdekel a meleg metro menü és a sok-sok hasonlóan hordozható eszközre tervezett okosság...ami asztali gépen finoman szólva nem az igazi. El kellett volna választani idõben a PC-s és a hordozható, mobil kütyükre tervezett Win8 verziót, nem lett volna ez a szerencsétlenség a végeredmény...persze hordozható cuccukra biztosan kiváló.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ez a kockás felület egyformán rossz telefonra PC-re és tabletre is. Nekem nem kell ennyi információ a kezdõképernyõre. Nem is lesz ilyen eszközöm még ez a felület valahogy le nem takarítható ki nem kapcsolható.

Hát én nem láttam semmi érdekeset,valami forgo kockát,hogy lehet úgy dolgozni meg ugrált az ablak biztos jó móka nem kell hozzá leinni magát az embernek<#hamm>

Meg mindig nem ertem, miert kell vallashaboruba szallni. Mindenkinek azt hasznalja amit megszokott, itt forumon folosleges, vitazni, hogy kie jobb, mert csak azt ered el, hogy lesz a topicban kismillio hsz, es minden marad a regiben. En pl 6 eve debiant hasznalaok, es nincs szuksegem compizos effektekre annak ellenere, hogy a gepem vinne. Egy teljesen alap icewm, nekem boven eleg. Tobbet adok a gyorsasagra es letisztultsagra, mint az ugralo ablakokra. (ettol fuggetlenul nem jelenti, hogy neked nem elonyos, es azt sem, hogy masnak ez eleg lenne.)
szerinted az a 2 forintos csoves szarod kit erdekel? huzzal dolgozni es te is vehetsz vegre egy normalis gepet

killall imagent

Büdös Bohóc
<#eljen><#zavart1>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nem rossz, nem rossz, de nekem 286-os van itthon. Arra tudsz ilyen fasza pörgõkockás desktop videót nyomatni? Érdekelne. Ja, a legjobb az lenne, ha az egész egy virtuális gépen futna, amin XP van, és azon belül pedig egy linux.
És ha még ezen a Half-Life 2 is futna!
Na, várom a videót, mert már nagyon unom a Dost meg a Prince of Persiát.

Büdös Bohóc
<#puszi> nem értem az ilyen linux fanokat, mindig ezzel jönnek, hogy elmegy egy gyenge gépen is... Hát egészségedre akkor! Nekem van vas alatta, ami viszi a 7-et, 8 most nem érdekel, DirectX-et meg nem hiszem, hogy bármikor is látnék Csubuntun, ami azért egy alap dolog annak, aki játszik is a gépen. Nem sok opengl-es port/játék van azért.

Büdös Bohóc
attól, mert a fostos csubuntu elmegy egy ócska gépen én még nem fogok használni ilyet, fõleg ha erõs a gépem

Büdös Bohóc
szintúgy így érzek

akik meg azt mondják, hogy desktopba lehet váltani: és mi van azzal a tonnányi alkalmazással, amit ezek után csempés guiban fognak írni? Mert az bizony olyan módban fog feljönni, hiába váltok desktop módba...

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hagyjuk már ezt az 1 kattintás hülyeséget. Ha ki akarod kapcsolni, be akarsz állítani valamit, sõt, el akarsz indítani egy programot, ugyanúgy bele kell menni a Metróba.

LZ forever

Az átlagjúzernek, aki csak odáig használja az oprendszert hogy elindít egy játékot annak biztos megfelel, de kikértem pár ismerõsöm véleményét, akik a számítástechnikában dolgoznak, szerintük katasztrofálisan rossz és idegesítõ megoldásokkal van tele. Kíváncsi vagyok más hozzáértõnek is ez-e a tapasztalata.
Mi lenne, ha a monitor sem a hhagyományos álló helyzetben lenne az asztalon, hanem mint egy füzet amibe írsz?
Nem teljesen értem a problémázást, 1 kattintás és desktop nézeten van az ember. Kb. 1 hónapja használom az msdna verziót, és egyáltalán nem hiányzik a 7. Gyorsabb, okosabb, jobb.

Büdös Bohóc
Érintõképernyõn teljesen ok, desktop környezetben egyszerûen megszokhatatlan. Nem értem miért kell erõvel minden áron innoválni, nem volt jó a win7? Kellett volna pár extra fícsör meg biztonsági és kényelmi funkció és slusszpassz. Ok, átjárhatóság eszközök között, de azt lehetett volna úgy is, hogy teljesen kiherélni a csempés fostalicskát a desktop verzióról és mehetett volna tabletre és telefonra a maradék.

← ElőzőOldal 2 / 2