Vol Jin#38
"És ez megint miért csak az apple esetében zavar? Hány HP, Dell, Lenovo notira van ráírva, hogy milyen kijelző van benne? Sőt a Samsungnak van olyan notebook sorozata amiben nem Samsung képernyő van. Ott nem gáz? Telefonoknál, más tábláknál sem gáz csak apple-nél? Miért?"
Engem egyáltalán nem zavar. Marketing bullshit és ennyi róla a véleményem.
Nem is én véleményeztem, hanem más. Én csak ott csatlakoztam közbe, amikor a helytálló megjegyzésre (nem az enyémre) valaki ugrott és trollt kiáltott, miközben pont ő trollkodott.
De te egyáltalán honnan veszed a bátorságot, hogy olyan dolgokért pampogj, amit el sem követtem? Persze ez teljesen megszokott, mert ha egy apple cikkben elhangzik egy jogos kritika, mindig ugrik valami önkéntesrendőr csápolóművész aki joggal feltételezi, hogy az illető csak az applet kritizálja, és a konkurenciának pont olyan lelkes bazári cerkopf majma, mint ő maga az applenek, és roppant késztetést is érez ilyenkor, hogy izibe elszabaduljon a népes kavalkádban egyfajta megelőző csapásként.
Úgyhogy megnyugodhatsz, más gyártók is szoktak bullshitelni, parasztvakításként nem kell a szomszédba menni. Probléma, hogy nekem irritálja a szemem a vakító csili-vili fényáradattól?