tegnap teszteltem kicsit a haulingot,a saját hangár bejön végre egy kis hely amit a magadénak tudhatsz. kár hogy a hauling küldiknél nincs automatikus berakodás(vagy legalábbis nem jöttem rá). A workcenter fura volt,senki sehol,a lenti részen meg teli halottal,biztos egy rakás player garázdálkodott arra,nem is nézem tovább körül,nem volt nálam semmi felszerelés,bár utólag lootolhattam volna pár fegyót :D
az első pár küldin csak 1scu boxokat kaptam,de abból volt hogy 20at is,szinte elveszett a c2ben,meg a harmadiknál már uncsi volt a rakodás is. megvan a bája nyilván,de nem csinálnám egész nap :) szóval kéne ide is az autoload,vagy egy targonca szerű járgány ami fel tud venni tractor beammel több ládát is és fel lehet vele menni a c2be lepakolni,aztán hajón belül elrendezni már el lehet kézzel is.
vagy valami a képen hasonlóhoz,hogy felpakolod a platóra aztán behúzod,a célállomáson meg ráhúzod a liftre kész is,a vontató meg elfér a sarokban ac2ben :D
jó tudom ott a nagy kézi tractor beames puska,meg közelebb is lehet állni a lifthez,de akkor is néha nincs kedve pakolni az embernek,inkább elmenne kocsmázni :D
de ugye a mai gépek is daruval vagy futószalaggal targoncával pakolnak,minimális kézi erővel Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.04. 14:22:46