• Deviome
    #7836
    Nem nem. Szerintem nem érthetően írtam le. 2017 május 27.-én csatlakoztam az őrülethez. ( azért akkor mert addigra volt annyi pénzem, hogy legyen olyan gépem amin elfut 20fps-el. :D ) Szóval a csatlakozástól a mai napig befizettem 1020 dolcsit. Most néztem, hogy tag legyél a Chairman's club-ban 1000 dollár felé kell menned. A 2500 a következő szint már. Nem vettem sok hajót. Az Auroa-t felupgradeltem a Drake Cutter-re. Meg megvettem a MPUV cargo és personal verzióját. Ennyi amit hajóra költöttem. Szóval az a pár hajó+havidíj 2017 óta.
    Amúgy majd szeretnék venni egy Coutless-t. Vagy az RSI Zeust. 100-200€ annyi jó hajó van. Valamit majd kinézek. De semmiféleképpen sem akarok minden pénzért mert nem az a fajta vagyok. Inkább support szempontból veszem meg. Elvagyok én egy Cutter-el is. Ahogy te is írtad a játékból kiszedni a legjobb érzés. Meg igen... a munkás élet, hogy nincsen 10 órád a gép előtt ülni nap mint nap meg energiád sincs rá. Így én mint mondtam szerencsés vagyok, hogy rááldozhatok egy kis pénzt valamire, ha már néha az időm nem engedi.

    Én a repüléshez hülye vagyok. Imádok baszott nagy hajókkal repülni azok meg olyanok mint a téglák. Az pedig már most is jó a játékban. Én szeretem a Caterpillart, mire megmozdul... imádom. Az EVE-ben is szeretem a Frighter hajókat vagy a nagy Capital osztályú hajókat a lassúságuk miatt. Szóval ehez nem tudok hozzászólni. Nekem nincsen vele bajom. Ezt mehagyom a profiknak. Engem csak az a rohadt HUD tesz tönkre. Az kivégez.