• RJoco
    Csak a legerősebbet. Illetve a majdnem legerősebbet.

200k-ért kapsz egy 3060-at vagy egy 6600XT, 6650XT-t.
    Ezekhez mondjuk nem kell olyan erős proci. Egy i5-ös vagy Ryzen 5-ös már kihajtja. Alaplapból is jó lehet egy egyszerű az alsó-közép kategória területén. Mondjuk én szeretem, ha a VRM részen van hűtés. És sok VRM szál is van.
    Az, hogy miként fut majd a játék, már más kérdés. Szerintem nézz utána más fórumokon, mit írnak.
    De lehet, hogy itt is lesz, aki ilyen vagy hasonló konfiggal tolja.

Talán a legjobb, ha az árából veszel most eurót, majd jövőre, mikor 5-600 Ft lesz, áááá, hagyd a fenébe. Inkább gyere külföldre dolgozni és csak azon kell gondolkodnod, hogy 6900XT vagy 3090Ti. Főleg most, hogy szépen visszakúsztak az árak. 6900XT-t most annyiért kapni, mint amennyiért én a 6800XT-t vettem. Mondjuk 2000-ért is meg tudtam volna venni a 6900XT-t, de fölöslegesnek tartottam és sok mást tudtam a különbözetből venni. Mondjuk a procit, ami egy 5950X. De ez is fölösleges ehhez a kártyához, kihajtaná egy 5800X is. Ha ilyet vettem volna, akkor még az alaplap és a memória is belefért volna a különbözetbe.

Szóval a lényeg, hogy a 200k-ból 6650XT vagy 3060 jön ki. Illetve más egyéb is, mint 2060, meg a 16xx sorozat, de én ilyen régi kártyát biztos, hogy nem vennék. És akkor ezzel be is van határolva, hogy milyen proci és lap kell hozzá, csak a színt kell eldöntened. Ha piros az egész és 6xxx VGA 5xxx CPU-val párosul akkor be lehet kapcsolni egy extra fícsőrt, amitől kapsz még néhány FPS-t.