• Caliph
    van a játékban jelenleg egy igen erős bug: pénzt lehet vele keresni amennyit nem szégyelsz. tegnap este kifarmoltam a hiányzó milliót a prospectorhoz,de többet nem szándékozom,maradjon egy kis játékélmény is :)

a mechanizmus egyszerűen: veszel egy cuccot amit máshol konkrétan dupla annyiért lehet eladni.
    fontos hogy mind a vétel előtt mind az eladás előtt rakd el a hajót storeba,mert hajlamos bebugolni
    és amúgyis egy csomó bug vagy player miatt bukhatod az egész szállítmányt és ezzel a pénzed,szóval mindenki saját felelősségre használja
    nem tudom mikor patchelik,tegnap este még ment

mechanika: elmész orisonra és free fly alkalmával bérelsz egy teherhajót,ha amúgy nincs. most rsi nap van még ma,szal egy Connie Taurus tökéletesen megteszi

elmész arcorp bolygó area 18 város. leszállsz,store ship,elmész a helyi kórházba , kérsz szobát beállítod ide a spawnt
    ezután elmész az admin terminálokhoz(nem a trading dev. div terminálok!!!) asszem trading and shipping console a neve.
    keresni kell egy úgynevezett Audio-visual equipment nevű cuccot és venni belőle amennyit akarsz.

ezután hajóba be,irány crusader-orison,landolás után store ship,irány az admin office a prividance platformon,elad örül a dupla pénznek.
    ezután backspace-el kinyirod magad,éledsz area 18ban igy megspórolod a visszarepülést,hajót lehivod ,kivárod amig vagy fizetsz expedite-t,lehivod,aztán berakod storeba és lehet megint feltölteni

tegnap még ment,de elég sokan csinálták ahogy láttam,volt hogy hiány is volt a cuccból,illetve ne az egész pénzed kockáztass,mert ha elpukkansz vagy szeró crashel könnyen bukhatod az egészet.

mindezek figyelembe vételével nem érdemes sok pénzt kihúzni,maradjon egy kis játékélmény is.

kb 25 perc egy ilyen kör ha minden jól megy
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.26. 11:16:56