• lonvard
    Én meg most készülök rá a 3.12-re. Olyan jó egy kicsit sétafikálni a játékban, és nézni ahogy mindent megvalósítanak benne, amit például egy Cyberpunknál nem. Például le lehet ülni mindenhova, el lehet feküdni, lehet élvezni a látványt, van evésanimáció, tudom a séta sebességét állítani - és millió ilyen dolog. Amikor majd életre kelnek az NPC-k, elképesztő lesz. A Cyberpunknál is volt egyébként jó pillanatom. Valami piacra keveredtem be sötétedés után, és olyan hangulata volt a zsibvásárnak, hogy ugyan át akartam rohanni köztük, hogy szaladjak lekardozni valami bandát, de egyszerűen az az esti hangulat, szólt a zene, tele emberrel a piac, kicsit olyan mexikói feeling, mint a Lara Croft 3-nak az eleje, és ott ragadtam a piacon nézelődni. Az a szomorú, hogy az a temérdek kreatív tartalom és munkaóra alig tűnik fel, mikor csak azt nézem, hogy a térképen van egy pont, ahol van egy bűnbanda, és szarok bele mindenbe, rohanok oda lecsapkodni a fejeket. Mintegy véletlenül mellékesen beleszaladtam egy olyan részébe a játéknak, amit lehet évekig csináltak.