• T800
    #7161
    Sziasztok!

    Lehet hülye kérdés, de azért felteszem, mert itt naprakészebb emberek vannak a témában mint én :)

    Tehát a legújabb hajó: Mercury Star Runner, tök szép és tök jó (leszámítva az Ionvard által is említett megközelítési lehetőséget.) de hátha ezen alakítanak majd a jövőben.

    A kérdés az lenne, hogy ezen a hajón léteznek olyan funkciók amik tudtommal (legalább is amiket próbáltam az expón) nem voltak.
    Ilyenek például a lámpák le és fel kapcsolása, illetve a szenzor ki / be kapcsolása. Lehetséges, hogy a jövőben ezt egyesítik majd minden létező hajóra, vagy ezek csak márka / típus specifikus funkciók lesznek, vagy maradnak? Nekem úgy tűnik, hogy évről évre modernebb dolgok jelennek meg, viszont így összehasonlítva egy másik hajóval az már talán egy kicsit elavultabbnak hathat. Nem tudom, hogy ez tudatos döntés e, vagy még a fejlesztők sem tudják, hogy mi lesz a jövőben, vagy egyszerűen túl nagy falat lenne ez most nekik az összes hajóra "lemásolni?"

    És itt most ne értsetek félre, nem az a bajom, hogy pl egy auroran nem tudok lámpát kapcsolni, hanem hogy mi a konkrét elképzelésük a jövőben ezzel kapcsolatban?

    Bocsi, ha egy kicsit kuszán fogalmaztam meg, de hátha valaki jobban képben van ezzel kapcsolatban mint én! :)

    Üdv mindenkinek!