• Caliph
    no,csak megvettem a helixet a free flyos prospira,össze is kapartam vele hétvégén még fél millát,már csak 1 kell az ingame prospihoz,nem tom meddig marad a free flyos de mostmár kivárhatná amig meg nem lesz a két milla az ingame vételre,hétvégére szerintem össze is kaparom :D
    próbálkoztam yela övben,de elég sok kavics bugos volt,mutatta hogy bányászható aztán amikor közel mentél akkor mégse :D
    igy vissza yelára,a hóban elég jól kiszúrhatóak a bányászható kavicsok.első pár körben még szórakoztam hadenittel is ha találtam,hajóval megfúrtam de greycat nélkül elég gáz felszedegetni a 100+ hadenite kristályt,egy teli inventoryért kaptam 12k pénzt hadenitért. hajóval ennyi idő alatt kb 50 a minimum ha jó kavicsokat talál az ember.

quantanium is jó,rámhozta a szívbajt,tudom hogy instabil,le is adtam időben,aztán kövi körben agriciumot tölöttem épp a hajóba amikor megint elkezdett csipogni hogy durran a hajó,de nem is volt benne quanta,nem is durrant,csak idegesített hogy robbanásra figyelmeztet meg nem is esett volna jól :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.28. 10:56:22