lonvard#6844
A Star Wars-cockpit ablak miatt hajlamos vagyok szemet hunyni sokminden felett. Kell is mert külső mellett a belső tervezés is olyan, amilyen. Én a Starfarer belső (szerintem) elbaszása után már éreztem a carrack vesztét ilyen tekintetben, szóval egy alig néhány órás őrjöngés után szinte bele is nyugodtam, hogy ilyen lett. :D Amiért most mégis kedvelem, hogy mégis csak ez a legösszetettebb űrhajó a palettán. Tehát nekem amolyan zászlóshajónak kelleni fog. Meg még azért sokminden kerül bele ezekbe a hajókba, most még nagyon sterilek, és hogy hogyan érezzük majd magunkat bennük, az a jövő zenéje. Szóval bizakodom.
Amúgy leginkább az nem tetszik benne, hogy az ursa alig fér bele, olyan kicsi a parkolója. Én azt valami nagyobb hangárfélének képzeltem el, nem egy ilyen kicentizett izénak. Szóval ott érződik, hogy megint egy tervezési anomália, éppen csak találtak helyet a járműnek. De legyen ez a legkisebb baj vele. Mint ahogy szerintem ez is a legkisebb baj vele. :DD Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.09.23. 14:49:57