• nortsen
    #6799
    Lutri volt, és nem jött be. Két hajója volt, 7 misi értékben, el is bukta mindkettőt. Az egész onnan jött, hogy a klasszikus négyzet shadereket akarta helyretenni, így törölte a komplett user foldert (sajnos nem csak a shader könyvtárat). Ezután nem mentek az "F" gombjai, pl mobiglas, stb. Mivel a többféle karakter módosítás semilyen módon nem segített, úgy döntött rizikózik, mert van aki elvesztette a cuiccait, van aki nem. Ő el. :)
    Én még mielőtt in game vásárolt hajóim lettek volna, többször is reseteltem, és pl az ursa roverem mindig megmaradt, meg a felszereléseim nagy része is. Hajóval még nem nyomtam resetet, de ezek után nem is fogok, persze könnyű ezt mondani, ha nem tudsz játszani. Ja ráadásul a srác subscriber is, de persze ez sem számít.
    Szar egy dolog ez az egész, mert aki a rengeted bug ellenére mégis belevág a game jelenlegi állapotába, az tuti keserű szájízzel szépen lassan távozik is. Ahogy látom az itthoni SC fórumokban sem azok az arcok vannak már, mint pl 4 éve (tisztelet a kivételnek), ez sem véletlen. Az csinálja okosan, aki egy-egy verzió után, pár napnál többet nem tesz bele.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2020.07.09. 20:46:08