• RJoco
    #6715
    Notehát.
    A játék sajnos még mindig nem játszható. Legalábbis számomra. Bár ahogy a csetet néztem, másnak sem.
    Elvileg Area 18-ra kerültem, a 3 választási lehetőség közül ez volt a szimpi. Először a liftet nem tudtam használni, mert nem gondoltam volna, hogy bele kell állni a kapcsolóba.
    Majd nem találtam meg a hajóm. Illetve semmilyen kikötőt nem találtam, csak a koszos várost.
    Utálom a járkálást. Így végül le kellett mondjak a repülésről.
    A menübe visszalépve már csak egy választási lehetőség volt, ami visszarakott pont oda, ahonnan szerettem volna eljönni.

    Az értékek, amik egyeseknek fontosak lehetnek (még mindig 5760x1080 felbontáson).
    Min FPS: 0
    AVG FPS: 36
    Max FPS: 108

    Egyes helyeken a procit 100%-ra megterhelte, És időnként beszaggatott, bár azért tudtam szaladgálni is. Elsősorban a hotelből először kifelejövet volt a gond.
    VRAM használat 5,9 GB alatt a 6-ból.
    RAM: ebből elfogyott mind a 16 GB. Azt nem tudom, hogy virtuálisból mennyit használt, amikor ránéztem az asztalon, akkor 320 MB volt használatban, de a Chrome előszeretettel használja. Az afterburner szerint a max. 16,036 GB volt. Szóval szerintem beleszámolta a virtuálisat is az összesbe.

    A grafikával meg voltam elégedve, az FPS egy kicsit kevés. Repülésnél valószínű elmenne a csaknem homogén háttér miatt, de így járkálva hamar fejfájást kaptam. Mondjuk nagyban közrejátszik, hogy sokat nézelődtem, mégis merre is lehetne felszedni a hajómat. Egy ilyen keresgélésnél még a WoW is fejfájást okoz.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.05.28. 18:44:35