Én meg az egész délelőttöt pazaroltam el... először is nem engedett se Tressler-en, (ott inkább reclaim-eltem) se Lorville-nél. Lorvilleből akartam egy csomagot Microtech R&R L1-re, de észrevettem hogy Lorville metrók képesek bugosak lenni.. Pl. volt egy szellemvonat, csukott ajtókkal a 2-es kapunál... De az alábbi videóban látható kicsit durvább volt MetroCenternél... (Egyébként tetszik hogy felfejlesztették az utastájékoztatást, viszont szándékosan kivették az "train arrives in: " számlálót a vonatban?)
Aztán a Lorville-nél a dokkolási párbeszéd eltűnt!! Se hang se felirat, se be, se ki.
És mivel megint tankolni kellett, nem ment be a QT nafta a hajóba, (tudom, régi bug, de ez zavaró!!! Miért nem javítják ki ASAP?!) hiába klikkeltem! Ja ha hidrogént is próbálok tankolni, persze az se megy be, de villogni kezd a "Warning: Hidrogen Fuel 75%" holott a szint maradt 45%-os.... és ez addig marad ez az ostoba felirat, amíg nem indítom újra a ladikot.
Kevés üzemanyag miatt gondoltam megpróbálok a HUR R&R L4-en tankolni... Na itt a játék szó szerint nem engedte! mind a három "Not avaliable" Kész, itt már kiléptem...
Szerintem nem kellett volna ennyire hamar kiadni.... TUDOM hogy Alpha, de pl. az ED fejlesztői nem rég úgy döntöttek, elhalasztják a fleet carrier-eket, azért hogy a bugokra koncentráljanak, nem akarják hogy bugok felülkerekedjenek a játékélményen.
Sztem itt is ez kéne! Akár csak egy kis időre is csak a bogarakra koncentrálni, nem pedig "folyamatosan" újabb tartalmakkal előállni... Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.12.23. 14:40:46